Digitale åpne møter – 4. og 5. april

Publisert: 28. mars 2022

Av: Ingvil Snøfugl

Arne og Ingvil fra Rindal til Bindal

VM-komiteen har vært på rundreise fra Rindal til Bindal for å få vite hvilke tanker, ønsker og ideer som finnes der ute for mesterskapet. Nå avslutter vi med to åpne møter for de av dere som ikke hadde anledning til å møte oss fysisk.

Les også: Fra Rindal til Bindal! Nå vil vi ha dine innspill

I mars har vi vært på besøk på Røros, Berkåk, Knyken, Fosen, Overhalla, Grong, Rindal, Hommelvik og i Trondheim, for å få innspill til veien videre. Nå avslutter vi vinterens rundreise med to åpne møter digitalt, der vi skal gå igjennom status, strategien, og få innspill fra dere.

Møtene er åpne for alle som ønsker å delta.

Slik deltar du: Gå inn på direktelinken til møtet på tidspunktet møtet starter. Plattformen for møtet er Microsoft Teams. Du trenger ikke å ha installert Microsoft Teams på maskinen din; da kan du velge “Watch on the web instead”. Hvis du har Microsoft Teams installert på din maskin så vil du få spørsmål om å åpne Microsoft Teams-appen.

Hva skal ski-VM være for deg?

Alle som gleder seg til et nytt VM på ski inviteres til de åpne møtene. VM-prosjektet vil presentere et første utkast på hva ski-VM skal være, og ikke minst hva VM på ski skal stå for. Du vil få muligheten til å komme med dine innspill på hva du forventer at ski-VM skal gjøre for dere, og det du bryr deg om.

VM-prosjektets eiere Trondheim kommune, Norges Skiforbund og Sør-Trøndelag Skikrets har “skihøye” ambisjoner for hva mesterskapet skal gjøre regionen. Hvordan kan dere bruke ski-VM som en drivkraft for deres arbeid?

Som i 1997 skal VM på ski være et lokomotiv som hele regionen kan bruke for å utvikle seg. For å lykkes må alle med på laget.

Nå trengs ideer, drivkraft og gjennomføringsevne slik at hele regionen er med på å arrangere folkefesten vi i Trøndelag skal invitere hele Norge og verden med på!

Hele Trøndelag må ta mulighetene

Det er ikke VM-arrangørene alene som skal utnytte alle mulighetene som nå kommer. VM-selskapet skal være en samarbeidsarena, tilrettelegger og lettbeint partner. Men det er hele Trøndelag – med idretten, næringslivet og kommunene i spissen – som må bruke ski-VM som en katalysator for å få ting til å skje.

VM-prosjektet kan koordinere og administrere, men vi trenger at kreftene der ute griper mulighetene. Til å skape skiglede. Utvikle næringslivet. Utvikle regionen. Og ikke minst for å skape folkefest i hele Trøndelag.

Sees vi?


Spørsmål om åpne møter

Ta kontakt med Kristin Mürer Stemland
Telefon: 930 34 542
E-post: kristin.m.stemland@trondheim2025.no