Fra Rindal til Bindal! N√• vil vi ha dine innspill ūü§©

Publisert: 05. mars 2022

Av: Ingvil Sn√łfugl

Ledergruppa i ski-vm

Alle som er interessert i ski-VM inviteres med p√• √•pne m√łter rundt om i Tr√łndelag. Vi skal fra Rindal til Bindal og √ėst-Tr√łndelag for √• f√• vite hvilke tanker, √łnsker og ideer som finnes der ute for mesterskapet. Hvordan kan ski-VM samle og involvere hele regionen i b√•de arrangementet og folkefesten? Hva √łnsker dere √• bidra med?

I mars skal Ski-VM Trondheim 2025 ut på turné i hele regionen:

Hva skal ski-VM være for deg?

N√• inviteres alle som gleder seg til et nytt VM p√• ski i Trondheim til et √•pent m√łte. Der kommer VM-prosjektet til √• presentere et f√łrste utkast p√• hva ski-VM skal v√¶re – og hva Ski-VM skal st√• for. Deretter f√•r du muligheten til √• komme med dine innspill p√• hva du forventer at ski-VM skal gj√łre for dere og det du bryr deg om. Og ikke minst – hvordan dere √łnsker √• bidra.

VM-prosjektets eiere Trondheim kommune, Norges Skiforbund og S√łr-Tr√łndelag Skikrets har “skih√łye” ambisjoner for hva mesterskapet skal gj√łre regionen. Hvordan kan dere bruke ski-VM som en drivkraft for deres arbeid?

Som i 1997 skal VM på ski være et lokomotiv som hele regionen kan bruke for å utvikle seg. For å lykkes må alle med på laget.

N√• trengs ideer, drivkraft og gjennomf√łringsevne slik at hele regionen er med p√• √• arrangere folkefesten vi i Tr√łndelag skal invitere hele Norge og verden med p√•!

“Skih√łye” ambisjoner

Fra vi i VM-selskapet var p√• plass 1. desember har det v√¶rt jobbet med √• utforske hva VM p√• ski i 2025 skal v√¶re for Trondheim, Tr√łndelag, Norge og verden.

Vi startet med √• samle innsikt og erfaringer gjennom erfaringsutveksling med over 40 ulike akt√łrer – fra n√¶ringslivet, skifamilien, idretten, kulturbransjen, VM p√• ski ’97, andre VM-arrang√łrer av langrenn og andre idretter b√•de i Norge og utlandet, og mange av de som har v√¶rt involvert i s√łknadsprosessen med √• f√• VM p√• ski tilbake til Trondheim.

For det har v√¶rt gjort en enorm jobb av mange gjennom nesten 10 √•r for √• f√• ski-VM tilbake til Trondheim. Derfor har ogs√• VM-prosjektets eiere – Trondheim kommune, Norges Skiforbund og S√łr-Tr√łndelag Skikrets – “skih√łye” ambisjoner for hva mesterskapet skal v√¶re.

Hele Tr√łndelag m√• ta mulighetene

Det er ikke VM-arrang√łrene alene som skal utnytte alle mulighetene som n√• kommer. VM-selskapet skal v√¶re en samarbeidsarena, tilrettelegger og lettbeint partner. Men det er hele Tr√łndelag – med idretten, n√¶ringslivet og kommunene i spissen – som m√• bruke ski-VM som en katalysator for √• f√• ting til √• skje.

VM-prosjektet kan koordinere og administrere, men vi trenger at kreftene der ute griper mulighetene. Til √• skape skiglede. Utvikle n√¶ringslivet. Utvikle regionen. Og ikke minst for √• skape folkefest i hele Tr√łndelag.

Sees vi?


Sp√łrsm√•l om turneen ¬ęFra Bindal til Rindal¬Ľ?

Ta kontakt med Kristin M. Stemland
Telefon: 930 34 542
E-post: kristin.m.stemland@trondheim2025.no