Bli med på laget! Vi søker etter prosjektmedarbeidere, traineer og studenter til deltidsstillinger

Publisert: 15. juli 2022

Av: Ingvil Snøfugl

VM-stemning i '97. Foto.

Ski-VM 2025 trenger deg som vil jobbe med prosjekter innen produkt- og forretningsutvikling, markedsføring, digitale tjenester, teknologi og nyskaping.

Nå skal det utvikles konsepter og løsninger til Ski-VM i 2025. Derfor søker vi nå etter dyktige prosjektmedarbeidere og traineer som skal være med på å gjennomføre prosjekter som er viktig for at VM på ski skal bli en suksess. Mange av de prosjektene som skal løses krever at man tør å utfordre og teste ut nye mulighetsrom, og mye vil bli realisert med digitale løsninger.

Derfor trenger du et godt digitalt og analytisk hode, med evne til å se helheten – og samtidig klare å dykke ned i detaljer og gjennomføringen. Samtidig så skal vi bidra med kompetanseutvikling, og heier på yngre som har lyst på en bratt læringskurve. Du kan nettopp være ferdig med studiene, eller ha jobbet noen år. En trainee-stilling i et ski-VM gir deg en unik erfaring å ta med seg videre. 

Fagområder: Forretningsutvikling, bærekraft, teknologi, markedsføring, digitale tjenester, nyskaping, produktutvikling
Søknadsfrist: 31. august 2022