Hva skjer i VM-prosjektet? Uke 3 🚀

Publisert: 17. januar 2023

Av: Ingvil SnĂžfugl

PĂ„ lĂžrdag lanserte vi AktiVM, Åge har hatt sin fĂžrste uke pĂ„ jobb, og i dag holdes Barnas Mini-VM midt i GjĂžvik sentrum!

AktiVM. PÄ lÞrdag ble AktiVM lansert under Idrettsfestivalen i Trondheim spektrum. AktiVM er folkehelseprosjektet til Trondheim 2025, og skal engasjere og inkludere hele befolkningen frem mot VM i GranÄsen gjennom fysisk og sosial aktivitet. Det ble delt ut AktiVM-skjorter, og det var veldig god stemning! Meld deg pÄ for Ä fÄ informasjon rett i innboksen din!

Åge pĂ„ plass. Åge Skinstad har fullfĂžrt sin fĂžrste uke pĂ„ jobb som ny VM-sjef. Det har vĂŠrt ei hektisk uke med besĂžk av media bĂ„de pĂ„ VM-kontoret og i GranĂ„sen, mĂžter med Skiforbundet og potensielle samarbeidspartnere i Oslo og deltakelse pĂ„ TrĂžndelagsmĂžte pĂ„ Hell. Denne uka ser han fram til bĂ„de Barnas mini-VM og NM pĂ„ ski pĂ„ hjemplassen GjĂžvik. Les mer.

Nye studenter. Vi har fÄtt pÄ plass to nye masterstudenter fra HÞgskolen i Molde er i praksisplass hos Ski-VM i 10 uker. Fiona er fra Sveits og Shimana fra Bangladesh sÄ nÄ begynner VM Ä bli virkelig internasjonal. De skal skrive masteroppgaver om henholdsvis kommunikasjon og inkluderende frivillighet. Vi gleder oss til Ä se hva de kan levere!

Barnas Mini-VM. I dag braker det lĂžs i GjĂžvik. VM-sjef Åge Skinstad kommer til Ă„ vĂŠre til stede og gleder seg stort, bĂ„de fordi GjĂžvik er hjemplassen hans og fordi rennet foregĂ„r i Storgata – midt i sentrum!

TrĂžndelagsmĂžtet. Kristin og Åge deltok i forrige uke pĂ„ TrĂžndelagsmĂžtet pĂ„ Scandic Hell. Kristin holdt innlegg om status i VM-prosjektet og lanseringen av AktiVM, mens Åge deltok pĂ„ Idrettspolitisk vorspiel hvor temaet blant annet var hvordan store arrangement kan samarbeide bedre og betydningen av frivillighet. PĂ„ debatten deltok Tove Moe Dyrhaug (Skipresident), Karl-Petter LĂžken (GeneralsekretĂŠr NFF), Jan Roar Saltvik (daglig leder NFF TrĂžndelag) og Jostein Sivertsen (daglig leder Kolstad HĂ„ndball). Debatten ble ledet av idrettskretsleder Kjell Bjarne Helland.

Rekruttering. SÄ har vi fortsatt syv stillinger ute. Det er kommet mange gode sÞkere, og sÞknadsfristen er satt til 22. januar. Lyst Ä bli med pÄ VM-laget? SÞk nÄ!

—
Lyst Ă„ vĂŠre oppdatert pĂ„ VM-prosjektet? Meld deg pĂ„ nyhetsbrevet vĂ„rt pĂ„ trondheim2025.no, eller fĂžlg oss pĂ„ FacebookInstagramLinkedIn eller Tiktok. Du finner oss under @trondheim2025 og pĂ„ hashtaggen #trondheim2025.