Hva skjer i VM-prosjektet? Uke 3 🚀

Publisert: 17. januar 2023

Av: Ingvil Snøfugl

På lørdag lanserte vi AktiVM, Åge har hatt sin første uke på jobb, og i dag holdes Barnas Mini-VM midt i Gjøvik sentrum!

AktiVM. På lørdag ble AktiVM lansert under Idrettsfestivalen i Trondheim spektrum. AktiVM er folkehelseprosjektet til Trondheim 2025, og skal engasjere og inkludere hele befolkningen frem mot VM i Granåsen gjennom fysisk og sosial aktivitet. Det ble delt ut AktiVM-skjorter, og det var veldig god stemning! Meld deg på for å få informasjon rett i innboksen din!

Åge på plass. Åge Skinstad har fullført sin første uke på jobb som ny VM-sjef. Det har vært ei hektisk uke med besøk av media både på VM-kontoret og i Granåsen, møter med Skiforbundet og potensielle samarbeidspartnere i Oslo og deltakelse på Trøndelagsmøte på Hell. Denne uka ser han fram til både Barnas mini-VM og NM på ski på hjemplassen Gjøvik. Les mer.

Nye studenter. Vi har fått på plass to nye masterstudenter fra Høgskolen i Molde er i praksisplass hos Ski-VM i 10 uker. Fiona er fra Sveits og Shimana fra Bangladesh så nå begynner VM å bli virkelig internasjonal. De skal skrive masteroppgaver om henholdsvis kommunikasjon og inkluderende frivillighet. Vi gleder oss til å se hva de kan levere!

Barnas Mini-VM. I dag braker det løs i Gjøvik. VM-sjef Åge Skinstad kommer til å være til stede og gleder seg stort, både fordi Gjøvik er hjemplassen hans og fordi rennet foregår i Storgata – midt i sentrum!

Trøndelagsmøtet. Kristin og Åge deltok i forrige uke på Trøndelagsmøtet på Scandic Hell. Kristin holdt innlegg om status i VM-prosjektet og lanseringen av AktiVM, mens Åge deltok på Idrettspolitisk vorspiel hvor temaet blant annet var hvordan store arrangement kan samarbeide bedre og betydningen av frivillighet. På debatten deltok Tove Moe Dyrhaug (Skipresident), Karl-Petter Løken (Generalsekretær NFF), Jan Roar Saltvik (daglig leder NFF Trøndelag) og Jostein Sivertsen (daglig leder Kolstad Håndball). Debatten ble ledet av idrettskretsleder Kjell Bjarne Helland.

Rekruttering. Så har vi fortsatt syv stillinger ute. Det er kommet mange gode søkere, og søknadsfristen er satt til 22. januar. Lyst å bli med på VM-laget? Søk nå!


Lyst å være oppdatert på VM-prosjektet? Meld deg på nyhetsbrevet vårt på trondheim2025.no, eller følg oss på FacebookInstagramLinkedIn eller Tiktok. Du finner oss under @trondheim2025 og på hashtaggen #trondheim2025.