Lyst til å bli med på folkefesten?

Publisert: 31. mars 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Illustrasjon: Asplan Viak

Det er mange som har etterspurt informasjon om når billettene til ski-VM slippes. Her får du siste nytt om hvordan du kan bli med på skifesten i 2025.  

Vi planlegger å komme med detaljert billettinformasjon i løpet av oktober 2023.  Rennprogrammet er ennå ikke 100 prosent spikret. Vi jobber i mellomtiden mot billettleverandør og fintelling av publikumsplasser på langrennstadion og på hopparenaen.

 Det er veldig spennende å jobbe med billettstrategien til ski-VM. Vi har budsjettert med 220 000 solgte billetter. De fleste publikumsplassene blir rundt langrennsstadion og hoppbakken. Men vi tenker også å ha et eget familiekonsept ved Litjåsen, sier økonomisjef i ski-VM, Roar Munkvold. 

Gratis adgang til marka

Ski-VM ønsker å beholde den norske tradisjonen med å ha gratis adgang til marka under mesterskapet. Her blir det ingen skjermer eller speaker, men kanskje peiskos og mulighet til å sette opp et telt ved VM-løypa.

 Vi ønsker at ski-VM skal være for alle, også de som ikke ønsker å betale for en tribuneplass på skistadion. Men vi håper at mange ønsker å kjøpe billetter. Vi har høye ambisjoner for skishowet vi skal levere, sier Munkvold.

Roar Munkvold er ansatt som økonomiansvarlig i ski-VM 2025 og jobber blant annet med billettstrategien til mesterskapet. Foto: Ingvil Snøfugl

Roar Munkvold er ansatt som økonomiansvarlig i ski-VM 2025 og jobber blant annet med billettstrategien til mesterskapet. Foto: Ingvil Snøfugl

Nedtelling til billettslipp

Nedtelling til salgsstart vil bli offentliggjort gjennom ski-VM sine egne kanaler og lokalmedia. Den vil starte i god tid før billettene slippes.

 Det er viktig å ikke glemme at vi har to VM-arenaer under ski-VM. I tillegg til Granåsen, blir det masse som skjer på Torvet i Trondheim. Der blir det både åpningsseremoni og medaljeseremonier, med ambisjon om å vise fram kulturlivet og de flotte idrettsstjernene våre, sier Munkvold.    

Mesterskapet starter med åpningsseremoni 25. februar og avsluttes med den tradisjonsrike 5-mila 9. mars 2025. Vi gleder oss til fortsettelsen og vil løpende informere dere om hvordan det blir å være publikum under ski-VM.