Vil du planlegge tidenes kulturfest?

Publisert: 08. september 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Åpningsshow ifm ski-VM i 1997

I 2025 arrangeres Ski-VM igjen i Trondheim. Nå trenger vi en selvstendig og initiativrik prosjektleder som skal være med å skape fantastiske kulturopplevelser i byen vår. Ambisjonen er å engasjere hele det trønderske kulturlivet og skape den største folkefesten siden ski-VM i 1997! Dette er en unik mulighet til å være med på å skape historie. Er du klar til å ta utfordringen og bli med på dette spennende eventyret?

Søk stillingen som prosjektleder

–  Vi må tenke på hva som appellerer til folk i dag. Utfordre oss selv. Ikke bare gjenskape 1997, men leve opp til dagens forventninger. Alt vi jobber med, handler om følelser og skape uforglemmelige opplevelser, sier Endre Forbord, kultursjef i Ski-VM 2025.

Endre Forbord er kultursjef for Ski-VM 2025 og har jobbet i kulturnæringen siden han var 16 år. Nå søker han en prosjektleder innen kultur, som kan være med å planlegge folkefesten i Trøndelag.

Hva går jobben ut på? 👩‍🎨

Som prosjektleder for kultur vil du ha en sentral rolle i å planlegge regionens største folkefest siden 1997. Du vil sammen med kulturaktører i Trøndelag skape et arrangement som engasjerer bredt og skaper varige verdier for regionen lenge etter at folkefesten er over. Med ditt brede nettverk innen arrangement og kultur, har du evnen til å skape engasjement og forpliktelse. Du er strukturert og liker å jobbe under press. Noe av det mest inspirerende du vet, er å jobbe mot et konkret mål og oppnå suksess sammen med andre. Vi oppfordrer både frilansere og de som ønsker ansettelse til å søke, da vi har mulighet til å jobbe med begge disse modellene.