Bærekraftkonferansen til Ski-VM 2025 utsettes

Publisert: 04. oktober 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Logoen til Ski-VM 2025 ble lansert under den store konferansen Manifestasjon høsten 2022. Nå arrangerer VM-selskapet sin egen konferansen og byr inn næringsliv, myndigheter og idretten til debatt om inkludering.

Vår visjon er at Ski-VM Trondheim 2025 skal være tidenes mest bærekraftige ski-VM, og vi ønsker å sette bærekraft på dagsorden ved å arrangere tre bærekraftkonferanser. På grunn av lav oppslutning har vi valgt å utsette konferansen den 19. oktober.

Vi opplever for tiden stor interesse for ski-VM, både fra frivillige og samarbeidspartnere. Denne uken samles blant annet over 450 VM-entusiaster til frivilligmøte på Scandic Lerkendal. Men for publikum og mulige konferansedeltagere føles nok 2025 fortsatt et stykke unna. Vi velger derfor å gjennomføre de tre planlagte konferansene tettere opp til selve mesterskapet.

Vi håper så mange som mulig vil være med å diskutere hvordan ski-VM og Trondheim kan bidra til å skape varige endringer i idretten når vi er klar for å samles om teamet. Vi kommer sterkere tilbake.