Help Desk for frivillige

Publisert: 27. oktober 2023

Av: Ingvil Snøfugl

HelpDesk

Ski-VM tilbyr hjelp til frivillige som ønsker å registrere seg i vårt nye frivilligsystem (Rubic) hver mandag fra klokka 11 til 13. Det skjer på VM-kontoret i Erling Skakkes gate 14 på Bytorget.

Vi trenger oppimot 2500 frivillige for å gjennomføre ski-VM i 2025 og rundt 450 for å arrangere verdenscup i Granåsen i desember, 2023. Vi har nå behov for å flytte alle de som har registrert seg i vårt gamle system over i Rubic, samt rekruttere nye frivillige.

– Våre dyktige studenter Even og Helge er eksperter på systemet, og kan hjelpe de som kommer innom VM-kontoret. Vi håper at de som trenger teknisk bistand eller har spørsmål om både system og oppgaver, griper muligheten. Da blir terskelen for å bli med på VM-festen langt lavere, sier operativ leder i Ski-VM 2025, Kristin Mürer Stemland.

Operativ leder og sportssjef i ski-VM 2025, Kristin Mürer Stemland.

Operativ leder i Ski-VM 2025, Kristin Mürer Stemland, håper at mange frivillige nå registrerer seg i det nye systemet. Det vil gjøre kommunikasjonen med de frivillige mye enklere.

Hun er fornøyd med at rundt halvparten av de frivillige har registrert seg i det nye systemet og håper at resten kommer etter så raskt som mulig. Alle som ønsker å være med som frivillig til VM må inn i Rubic.

– Vi kan kommunisere godt med de frivillige direkte i Rubic. Om alle nå får registrert seg, sikrer vi at de frivillige er godt informert om møter, opplæring, vaktlister og spennende ting som skjer i og rundt VM-prosjektet framover. Det gamle systemet vil etter hvert fases ut, avslutter hun.