Mange nye stillinger i VM-selskapet

Publisert: 04. oktober 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Bilde fra VM i 1997 fra hoppbakken hvor det var 40 000 tilskuere.

Ski-VM 2025 er på jakt etter tre motiverte medarbeidere, som brenner for store arrangement og frivillighet. Vi lyser også ut over 20 frivillige lederverv. Nå har du sjansen til å være en del av den største trønderske idrettsfesten siden VM i 1997.

– Vi går nå fra planleggingsfase til gjennomføringsfase. Det krever flere folk med spisskompetanse på arrangement og prosjektjobbing, sier VM-sjef, Åge Skinstad.

Les mer om stillingene og vervene her

Gode samarbeidspartnere nøkkelen til suksess

VM-selskapet lyser nå ut tre heltidsstillinger. Leder for salg og samarbeid vil ha ansvar for å videreutvikle og selge VM-produkter mot bedriftsmarkedet, og jobbe med oppfølging og aktivering av samarbeidspartnere.

–  Samarbeidspartnerne våre er nøkkelen til suksess, både for å bygge engasjement på veien mot VM og i selve gjennomføringen av mesterskapet. Vi gleder oss til å snakke med aktuelle kandidater, som ønsker å være med å sette en ny standard for hvordan idrettsarrangement kan engasjere og underholde, sier markedssjef i ski-VM 2025, Haakon Jensen.

Bildet viser markedssjef i Ski-VM 2025 Haakon Jensen.

Markedssjef Haakon Jensen leder i dag et team på to fulltidsansatte og en deltidsansatt student. Han ser frem til å få flere dedikerte medarbeidere, som skal engasjere og skape folkefest på veien mot ski-VM i 2025.

Hvordan skal arenaen se ut?

Den andre stillingen som lyses ut er grafisk designer, som vil få ansvar for å videreutvikle, implementere og forvalte den visuelle identiteten til Ski-VM Trondheim 2025.

–  Det er mye i et arrangement som trenger design, så vår nye grafiske designer vil ha ansvar for alt fra store prosjekter som hvordan arenaen og byen skal se ut, til mer konkrete arbeidsoppgaver som å designe materiell, annonser eller bilder til sosiale medier, sier Haakon Jensen.

Den siste heltidsstillingen VM-selskapet lyser ut, er prosjektleder mat og drikke.

–  Dette blir en veldig viktig rolle i planleggingen av den største folkefesten i regionen siden ski-VM i 1997. Prosjektlederen vil planlegge, koordinere og drifte alle mat- og drikkeprosjekter både under gjennomføring, men også på veien til ski-VM, sier leder for hospitality, Truls Torvik.

Trenger både erfarne og unge frivillige ledere

VM-organisasjonen er nå klar til å rekruttere ansvarlige gruppeledere til frivillige lederverv innenfor mange av de sentrale seksjonene for gjennomføring av ski-VM 2025. Vi søker deg som har lyst til å være med å gjennomføre tiårets største idrettsarrangement.

– Vårt mål er å sette sammen en organisasjon som består av en kombinasjon av de som har erfaring med gjennomføring av store arrangementer og de som ønsker å utvikle ny kompetanse. Vi skal også arrangere flere verdenscupkonkurranser kommende vinter. Det vil være en fin mulighet for å øve på rollen før ski-VM braker løs i februar 2025, sier operativ leder, Kristin Mürer Stemland.