MelhusBanken blir partner i Spor

Publisert: 05. oktober 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Bilde av blide folk fra Melhusbanken

Den trønderske sparebanken MelhusBanken ønsker å bidra til folkefest og engasjement på veien mot mesterskapet i 2025.

Spor er Ski-VM 2025 sitt offisielle næringsnettverk, som gir medlemmene en unik mulighet til å oppleve VM fra innsiden.

– Ski-VM i Trøndelag skjer hvert 25. år. Når det skjer, er det viktig at alle er med og bidrar til at mesterskapet skaper stolthet, tro på fremtiden og et positivt bilde av hele regionen vår. Der ser vi at MelhusBanken, som partner i Spor, har mye å bidra med, sier Eirik Grøseth Sund, teamleder og markedssjef i Melhusbanken.

MelhusBanken er en av Norges eldste sparebanker, etablert i 1840. Banken har sitt hovedkontor i Melhus sentrum, og avdelingskontorer i Trondheim sentrum, Heimdal, Ler og Korsvegen, og har i dag cirka 17 500 registrerte kunder.

– Spor gjør det enkelt for oss å bli med på reisen fram mot 2025. Vi kan få med våre kunder, ansatte og partnere på å skape engasjement rundt VM. Med billettgarantien i Spor, er vi også sikret VM-billetter. Dermed kan vi i god tid forberede oss på VM-opplevelsen, sier markedssjefen.

Også i VM-organisasjonen er gleden stor for engasjementet fra MelhusBanken.

– MelhusBankens visjon er å oppfylle drømmer, det passer godt med vårt mål om å skape en VM-fest i hele regionen. De ønsker å være med på å skape møteplasser, også for de som ikke skal i Granåsen hver dag. Bankene i regionen har en viktig rolle i lokalmiljøene de er en del av, og vi er glade for at MelhusBanken nå går inn som Spor-partner, sier markedssjef i Ski-VM 2025, Haakon Jensen.

Les mer om ski-VM sitt offisielle næringsnettverk, Spor