Kjøp de beste billettene til Ski-VM nå

Publisert: 14. desember 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Flagg_mange_mindre

Du kan nå sikre deg de beste billettene til Ski-VM i Trondheim i 2025. På fredag 15. desember klokka 12:00 slippes billettene og salget pågår kun til julaften.

– Vi slipper et begrenset antall VM-billetter nå, for å gi folk anledning til å gi familie og venner årets mest populære julegave, sier billettsjef i Ski-VM 2025, Roar Munkvold.

Et mesterskap for alle

Ski-VM ønsker at mesterskapet skal være for alle. Derfor blir det gratis adgang til marka og løypene hvor man kan komme tett på skistjernene. Det blir også familieområder, naturtribuner og hovedtribune rett ved målstreken. VM-komiteen planlegger et godt tilbud for bedrifter og folk som ønsker å kjøpe VIP billetter. Disse vil ikke være i salg denne gangen, men kommer på senere billettslipp. Målet er å selge over 200 000 billetter, noe billettsjefen mener er et realistisk mål.

Jan Thomas Jenssen vant fellesstarten i Ruka og har siden blitt en favoritt for mange. Liknende øyeblikk vil komme under VM på ski i Trondheim. (Heikki Saukkomaa/Lehtikuva via AP)

– Interessen for ski-VM er veldig stor, så vi forventer bra billettsalg. Men det er mange tilbud i dagens samfunn, så vi er forberedt på at det også blir mye hardt arbeid i tiden som kommer. Vi gleder oss veldig til å komme i gang med billettsalget. Det blir spennende, sier Munkvold.

Billetter fra 250 kroner

Billettprisene er fra 740 kroner på hovedtribunen til 250 kroner i familieområdet. Det selges kun dagsbilletter på dette slippet, men det vil senere også bli tilbud om øvelsesbilletter.

Mer informasjon om VM-billetter finner dere her