Adressa blir ski-VMs offisielle mediepartner

Publisert: 15. januar 2024

Av: Ingvil Snøfugl

Adresseavisen

Adressa går inn som en av de offisielle samarbeidspartnerne til Ski-VM Trondheim 2025. Mediehuset blir viktig for å skape synlighet og engasjement for VM-organisasjonen før og under mesterskapet.

– For oss var det et sterkt ønske om å få med Adressa som en offisiell samarbeidspartner for Ski-VM Trondheim 2025. Vi forventer å trekke publikum både fra inn- og utland, men de fleste vi håper å engasjere bor her i trondheimsregionen. De når vi definitivt best gjennom Adresseavisens mange flater, sier Haakon Jensen, markedssjef i Ski-VM Trondheim 2025.

Samarbeidet innebærer at VM-organisasjonen vil kunne disponere annonseflater i regionsavisa i forkant av og under mesterskapet. Adressa vil i tillegg gå inn som generalsponsor i Spor, den regionale møteplassen som er opprettet rundt VM på ski.

Ski-VM 2025 forventes å bli tiårets største norske idrettsarrangement.

– Det er viktig for oss å engasjere oss i et så viktig regionalt arrangement som dette. Vi har stor tro på at vi sammen skal være med å skape et stort engasjement og bidra til en folkefest i Granåsen under VM, sier Pål Munkvold, markedsdirektør i Adresseavisen.

Den siste måneden har flere sponsorer blitt med på VM-laget, som Swix, SJ Nord, Norengros, Scandic Hotels og BRP Norway.

For mer informasjon, kontakt:

Haakon Jensen, tlf 951 03 981