Swix blir offisiell klespartner

Publisert: 04. januar 2024

Av: Ingvil Snøfugl

VM-sjef Åge Skinstad sammen med managing director i Swix, Gitte Thune. Foto: Swix

Skiglede og folkefest står i fokus når oppmerksomheten nå rettes mot VM i Trondheim.

– VM på hjemmebane er det største vi kan oppleve for sporten vi elsker. Som ledende leverandør av klær, staver og skismøring er det helt opplagt at vi skal med på teamet for å sikre folkefest i ærverdige Granåsen, sier Gitte Thune, Managing Director i Swix.

Utstyrsgiganten med base i Norges skal levere klær til VM-organisasjonen, de frivillige og lage en egen kolleksjon til VM i Trondheim. De var også med på laget sist Norge arrangerte VM i Oslo i 2011.

På lag med verdenseliten

– Vi husker alle bildene fra da Petter Northug rykket fra Sverige på stafetten eller da Therese Johaug jublet etter å ha sikret gull på tremila i Holmenkollen. Dette er øyeblikk vi lever for. Vi gleder oss til kjenne på gåsehuden igjen når verdens beste skiløpere igjen skal gjøre opp seg i mellom på norsk jord, sier Thune.

Swix samarbeider allerede med et titall av verdens beste vintersportsutøvere, som Frida Karlsson, Jarl Magnus Riiber, Gyda Westvold Hansen, Anne Kjersti Kalvå og Ebba Andersson. Merkevaren har også etablert sitt eget skilag, Team Swix, som satser mot VM i 2025.

Ny historie skal skrives

VM-arrangøreren stråler når de tenker på at Swix skal være med på laget som skal stille perfekt forberedt til start i februar 2025.

– Vi har allerede lagt mange spennende planer sammen med Swix for hvordan vi skal sørge for at VM i Trondheim skal stå igjen som tidenes beste, sier Åge Skinstad, daglig leder for ski-VM 2025.

– Vi ser frem til å være med igjen når ny historie skal skrives for sporten vi elsker, sier Gitte Thune.

Denne helgen arrangeres prøve-VM i Trondheim.

For mer info, ta kontakt:
Gitte Thune: gitte.thune@brav.com // +47 908 60 665
Åge Skinstad: age.skinstad@trondheim2025.no  //  +47 480 58 057