Ny sponsor klar for Ski-VM Trondheim 2025

Publisert: 02. februar 2024

Av: Ingvil Snøfugl

VVS Eksperten

VVS Eksperten går inn som sponsor til Ski-VM Trondheim 2025. – Vi merker at interessen rundt ski-VM drar seg til i sponsormarkedet. Vi inviterer til folkefest og dugnad for likestilling i skisporten. Det resonnerer godt så langt, sier markedssjefen.

– Ski-Norge har en lang tradisjon med å samarbeide med VVS Eksperten, og vi er veldig glade for å få en dedikert og viktig samarbeidspartner med på laget, som ønsker å bidra til at ski-VM blir en folkefest i Trondheim i 2025, sier Haakon Jensen, markedssjef i Ski-VM Trondheim 2025.

Han forteller at VM-organisasjonen merker godt at sponsor-Norge har begynt å rette øynene og budsjettene inn mot neste års vintersesong.

– Vi er nå inne i en fase der vi har landet flere store og viktige samarbeidspartnere. Budsjettfokuset rettes mot neste vinter, og vi erfarer at folkefest kombinert med arbeidet vi gjør for å viske bort forskjellene mellom menn og kvinner i skisporten treffer godt blant norske sponsorer. Flere, som VVS Eksperten, er også opptatt av hvordan ski-VM kan bidra til at flere voksne og unge kan komme seg i aktivitet. Det er forventninger vi verdsetter, sier Jensen.

VVS Eksperten har engasjert seg i Barnas mini-VM. Her viser Birgitte Tunheim, markedssjef i VVS Eksperten, stolt fram en av de søte deltakerne i barneskirennet.

Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten mener at Ski-VM Trondheim 2025 blir ett av de viktigste idrettsarrangementene på norsk jord i dette tiåret. De er derfor stolte av å samarbeide med VM-organisasjonen.

– Vi har bygget synlighet og merkevarekjennskap gjennom skisporten i flere år. VM i Trondheim kommer til å bli sett av millioner av mennesker. I tillegg er vi opptatt av at vår merkevarebygging skal gi noe tilbake til samfunnet. Derfor er dette samarbeidet ideelt på flere måter for oss, sier Birgitte Tunheim, markedssjef i VVS Eksperten.

Så langt er følgende bedrifter inne som sponsorer i Ski-VM Trondheim 2025: Coop, Stora Enso, Würth, Generali, Manner, SpareBank 1 SMN, Junghans, Swix, Nor Engros, SJ Nord, VVS Eksperten, Adressa, BRP Norway, Scandic, Ticketmaster og Dale of Norway.

I tillegg har bedriftsnettverket Spor over 100 medlemsbedrifter.

For mer informasjon, kontakt markedssjef Haakon Jensen: 951 03 981 eller haakon.jensen@trondheim2025.no