Trondheim Spektrum heier på ski-VM

Publisert: 22. april 2024

Av: Ingvil Snøfugl

Trondheim Spektrum

Trondheim Spektrum vil bidra til å løfte VM på hjemmebane og går derfor inn som general partner i SPOR.

SPOR er næringsnettverket til Ski-VM 2025 og har nå over 120 medlemmer. Trondheim Spektrum er en av de nyankomne, som ønsker å støtte VM-organisasjonen i arbeidet fram mot tiårets største folkefest i Norge.

– SPOR gir oss muligheten til å knytte nye relasjoner, være synlig, og støtte opp under et stort og viktig arrangement som skal skje i Trondheim. Vi ønsker å være med, og gleder oss veldig til ski-VM i Trondheim, sier Eva Annie Svendsen, administrerende direktør i Trondheim Spektrum.

Svendsen deltok nylig på lavterskelarrangementet VM-vaffel sammen med kollega Emil Eide Eriksen. De ønsker å møte folk og kjenne på VM-stemningen.

Eva Annie Svendsen, administrerende direktør i Trondheim Spektrum og Emil Eide Eriksen, salgs- og arrangementssjef i Trondheim Spektrum, tok turen innom VM-vaffel for å føle på VM-stemningen. Foto: Ski-VM 2025

– Vi har et ansvar for å dra ut de synergiene vi ønsker fra et VM i Trondheim, sier Eriksen, som er salgs- og arrangementssjef i Trondheim Spektrum.

– Hvilke synergier tenker du på?

– Fellesskapsfølelsen man skaper underveis er viktig, slik som VM-vaffel hvor man treffes uavhengig av alder og yrke. Det er også viktig for oss at folk over hele verden ser hvor fantastisk Trondheim er og blir fristet til å legge neste arrangement til Trondheim Spektrum. Eller at de tenker – dit må vi reise på firmatur eller på ferie, sier han entusiastisk.

Åge Skinstad er veldig glad for å få med Trondheim Spektrum på laget.

– Trondheim Spektrum er en viktig næringslivsaktør, som har masse kompetanse på store arrangement og attraktive lokaler midt i Trondheim sentrum. Vi er veldig glade for at de er med og bygger entusiasme på veien til folkefesten i Granåsen, sier VM-sjefen.