VM-strikk

VM-Strikk er vårt digitale strikkesamfunn. Her kan du møte andre mennesker med samme interesse og engasjement for strikking.

VM-strikk er vårt digitale strikkesamfunn

VM-strikk er en sosial aktivitet som skal engasjere og inkludere strikkentusiaster, i tillegg til å inspirere hverandre gjennom å være kreativ med ulike tolkninger av mønster. Strikkeoppskriftene på den offisielle VM-genseren og Litsjåsen-genseren er nå tilgjengelige på vår populære VM-strikkgruppe på Facebook. Meld deg inn i gruppa og bli med i spennende diskusjoner rundt strikking og VM.
Tezza-4866
406095393_751653203658475_1195140566612715445_n
Bli med på VM-strikk

Strikk den offisielle VM-genseren

Det er Dale of Norway som har designet genseren og oppskrift for håndstrikk er nå tilgjengelig for gratis nedlastning. Denne genseren kommer i både mørke og lyse fargevalg, perfekt for enhver smak.

Designet på mønsteret er inspirert av historiske elementer fra Trondheim, inkludert detaljer fra et glassmaleri i Nidarosdomen og en tolkning av Trondheims kommunevåpen. På baksiden av genseren er det løftet frem barn, samhold og inkludering, sterkt inspirert av logoen til VM Trondheim 2025. Motivene på genserens bakside viser både gutt og jente som holder hender, samt gutt og gutt, og jente og jente.

Ønsker du ikke å strikke? Dale of Norway vil selge ferdigstrikkede gensere i beste kvalitet i løpet av 2024.

Inspirert av aktivitetsområdet i Granåsen

Litjåsen-genseren

Er du på utkikk etter et prosjekt som er litt enklere, men like stilig? Ta en titt på Litjåsen-genseren. Denne genseren har et sjarmerende og inkluderende design, inspirert av VM-symbolet, og er ideell for de som ønsker et prosjekt med et lavere vanskelighetsnivå. Navnet "Litjåsen" er inspirert av aktivitetsområdet for barn og unge i Granåsen.

Du finner nedlastbar oppskrift under ønskelig genser.

productpage (1)

Nyheter

– Den er fantastisk nydelig

Mange strikkeglade folk møtes på VM-strikkekafe en gang…

Les mer...

Ski-VM vil aktivere hele Norge

Ski-VM 2025 markerte en nasjonal satsning på folkehelsekonseptet…

Les mer...

Nå lanseres AktiVM  – en folkebevegelse for økt aktivitet og fellesskap

Lørdag 14. januar lanseres ski-VM sin folkehelsesatsning AktiVM…

Les mer...