Medlemsnivåer

Spor-medlemmer får fordeler som inkluderer førsterett til VM-billetter, rabatt på VM-produkter og invitasjoner til relevante og engasjerende bærekrafts-konferanser på veien mot mesterskapet. Som medlem av Spor vil du være aktivt involvert i planleggingsprosessene og være tett knyttet til VM-prosjektet. Vi håper å gjenskape den samme entusiasmen og engasjementet fra 1997 på en ny og moderne måte gjennom et nært samarbeid med næringslivet.

Founder

Med medlemskapet «Founder» er du den absolutte ryggraden i forretningsnettverket som jobber for å utvikle regionen kommersielt, men også innenfor andre områder. På dette nivået er det du som er visjonær og setter retning. Det er du som tar ledelsen og som inspirerer, begeistrer og løfter frem andre. Gjennom Founder-medlemskapet kan du skape store synergieffekter for lokalt næringsliv, Trøndelag og Norge. I tillegg til forretningsmulighetene, garanterer medlemskapet for plass først i køen til arrangementene, studieturene og idrettsopplevelsene og en sentral plass i vår eksponering. Under finner du malen på avtale for Founder. 

1684926007435
1686577308540

Executive Partner

Som «Executive Partner» er ambisjonen å skape dynamisk vekst sammen med hele regionen og varige verdier lenge etter at ski-VM 2025 er over. En Executive er en katalysator for å styrke og utvikle attraktive arrangementer innen sport, musikk, kunst og miljø til glede for besøkende, næringsliv og innbyggerne i regionen. Samarbeid er vår høyeste prioritet når vi sammen skal gjennomføre nettverkstreff, studieturer og nyte spektakulære idrettsøyeblikk. Under finner du malen på avtale for Executive Partner. 

Partner

Som Partner spiller du en aktiv og viktig rolle i å sikre at våre verdenscuprenn og ski-VM 2025 blir en ressurs for fremtidige investeringer. Gjennom medlemskapet får du muligheten til å engasjere deg på et tidlig tidspunkt og påvirke retningen og profilen til VM-regionen. Medlemskapet beriker nettverket ditt og gir muligheter til å gjøre forretninger underveis, også etter 2025. Under finner du malen på avtale for Partner. 

IMG_9368-1536x1152
1686748894663

Medlem

Som Member deler du målet vårt om en VM-region over all forventning. Et medlem ser en unik mulighet til å løfte alle årstider og gjøre Trøndelag til et attraktivt sted å bo og jobbe, og sørge for at ideer blir til handling for utvikling av infrastruktur, produkter og tjenester. Under finner du malen på avtale for Member.