Bli frivillig

Vi trenger 2500 frivillige for å arrangere ski-VM. Vil du være med på laget?

Slik registrerer du deg som frivillig

Steg 1
Les om de forskjellige arbeidsoppgavene man kan søke på som frivillig her.

Steg 2
Registrer deg som frivillig til Ski-VM 2025 eller Åpen søknad (om du vil bidra på veien til VM også). Du vil deretter få opp en ny side hvor du trykker på den blå knappen “MELD PÅ”.

Steg 3
Registrer nødvendig informasjon om deg for å komme videre, husk at det du registrerer skal være likt som i folkeregisteret. Da vil det ikke bli noen problemer om du ønsker å logge inn med VIPPS i appen. NB: har du en Rubic profil fra før trykk på knappen “Logg inn”.

Steg 5
Når du har registrert deg skal du lage brukernavn og passord til din Rubic Profil, denne profilen brukes til å logge inn på appen Rubic Connect. Det er viktig å ikke hoppe over dette steget.

Steg 6
Legg inn dine 3 ønskede arbeidsområder du vil jobbe med. Last opp bilde og CV om du ønsker. Til slutt trykker du på knappen “Meld på”. Når søknaden er sendt vil du få en bekreftelsesmail med mer informasjon.

PS: Du vil ha mulighet til å redigere eller endre din søknad senere.

Steg 7
Last ned appen Rubic Connect. Her logger du inn med brukernavn og passord som du opprettet under påmeldingen. I appen vil du få mer informasjon om samlinger, fagmøter, kick-off og andre spennende ting om verdenscup eller VM. I appen vil du også på et senere tidspunkt finne viktig informasjon om din vakt og kontaktinfo til din ansvarlig leder. Alle frivillige skal laste ned appen.

Har du spørsmål om påmeldingen i Rubic?
Kontakt Rubic support.
Mandag - fredag
Åpen 08:00 - 16:00
Tlf: 400 02 292

Trenger du ytterligere bistand for påmelding? Send oss en henvendelse på frivillig@trondheim2025.no, så avtaler vi tid for et møte på VM-kontoret!