Vil du være med og skape framtidens VM?

Nå kan du søke på stillingen som daglig leder for Ski-VM i Trondheim i 2025. Styret lyser også ut tre andre lederstillinger, og jakter på kandidater med ledererfaring og fremtidsrettede ambisjoner. Og du trenger ingen bakgrunn fra idretten.

– Stillingen som daglig leder for VM i Trondheim er en helt unik topplederstilling. Vedkommende får ansvaret for å forme en folkefest med stor betydning for veldig mange mennesker. Det sier Bård Benum, styreleder i Ski-VM Trondheim 2025 AS.

De tre andre stillingene er leder for arrangement og bærekraft, leder for økonomi og leder for forretningsutvikling og marked.

– De øvrige lederne får også helt sentrale roller i arbeidet med å utvikle mesterskapet, forteller han.

Skal lede fremtidens VM

Nå som Norge igjen skal arrangere VM i nordiske grener, er målet å skape det mest bærekraftige og innovative Ski-VM til dags dato. Styret har fokus på folkehelse, barn og unge, teknologi, mangfold og inkludering i utviklingsarbeidet, og søker kandidater med interesse for disse fagområdene.

– Det er viktig for oss å skape et VM som gir noe tilbake til samfunnet og fellesskapet. Noe som varer lenger enn selve mesterskapet, og har betydning for ettertiden. Aktuelle kandidater må dele denne visjonen, og ha evnen til å gjennomføre planene i praksis, sier Benum.

Søker kandidater med ulik bakgrunn

Styret legger vekt på at mesterskapet skal handle om mer enn idrett. Derfor trenger du heller ikke være over gjennomsnittet opptatt av skisport for å søke på stillingene.

– Vi har lyst til å komme i kontakt med kandidater som kanskje tror de ikke er aktuelle for jobben. Vi ser etter folk som kan bidra med nye, interessante innfallsvinkler til hva VM skal være i 2025. Da kan de beste innspillene komme fra andre kanter enn vi først tenker. Men vi skal holde fast i kjernen av VM, som handler om ski og idrettsglede. Det er viktig å understreke, avslutter Benum.

Spørsmål og henvendelser rettes til styreleder Bård Benum via e-post: bard.benum@trondheim2025.no

– Søk på Leder-stillingen
– Søk på Økonomisjef-stillingen
– Søk på stillingen Leder forretningsutvikling og marked
– Søk på stillingen Leder arrangement og bærekraft

Styreleder, Bård Benum, leter etter kandidater til lederstillinger i VM2025
Styreleder, Bård Benum, leter etter kandidater til lederstillinger i VM2025-organisasjonen.