Trondheim og Trøndelag

Trondheim er den store lille byen i midten av Norge, med en fargerik historie, et aktivt kulturliv, idrettsmijøet og NTNU.

Nordmenn blir født med ski på beina, og det blir de i trøndelag også. Vi får våre første par ski når vi lærer å gå, og noen blir verdensmestre. Marit Bjørgen, Anders Bardal, Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo er vi alle stolte av at kommer fra Trøndelag.

Vinterkulturen er en del av oss, og vi gleder oss til å dele den med resten av verden.

Trondheim er en 1000 år gammel by og hele Trøndelag har stolte trønderske skitradisjoner. Samtidig ligger regionen langt fremme med teknologihovedstaden og Norges største universitet. 470 000 entusiastiske innbyggere fra Bindal til Rindal som vil komme sammen for å skape tidenes folkefest i Granåsen.

I 1997 samlet Ski-VM flere hundre tusen mennesker som til en skifestival og folkefest alle Trøndere som var gamle nok fortsatt snakker om med stolthet. Hele regionen gikk sammen og var med for å skape det som fortsatt er tidenes beste Ski-VM. I 2025 kommer skifesten tilbake – og igjen skal vi samle alle gode krefter for å skape tidenes beste mesterskap som framtidige generasjoner skal snakke om!

Velkommen til Ski-VM Trondheim 2025!