Bli med på VM-pepperkakebaking

13 år gamle Christian Hagerup har designet og 3D printet ei VM-pepperkakeform fra gutterommet. Med pepperkakesesongen rett rundt hjørnet, ønsker vi å invitere barnehager til å bli med på VM-pepperkakebaking. Kan dette bli årets julegave til foreldre og besteforeldre?

Slik gjør du det

1

Barnehagen får tilsendt en pepperkake-kit med pepperkakeformer, en bok og til-og-fra kort med VM-rosa.

2

Barna baker og steker VM-pepperkaker. Deretter pakker de inn pepperkaken, og setter på til-og-fra kortet. Skriv gjerne en hilsen fra barnehagen i boka.

3

Formene vaskes for hånd (ikke i oppvaskmaskin) og pepperkake-kitet fraktes til neste barnehage av ski-VM.

Årets mest populære julegave!

Drømmen er at det skal henge ei VM-rose i vinduet i de tusen trønderske hjem denne jula og at dette skal engasjere og få folk til å bli med på VM-folkefesten i 2025. Om vi samtidig gleder mange barn med pepperkakebaking og foreldre med en fin julegave, er det bare hyggelig.

Vi oppfordrer barnehagene til å poste bilder fra VM-pepperkakebakingen på Instagram og tagge #trondheim2025 sammen med innlegget/historien. Ski-VM vil premiere enkelte kreative bilder/innlegg.

Formene leveres og hentes av ski-VM. Når dere melder dere på, tar vi kontakt og så avtaler vi henting og bringing. Vi gleder oss til å møte dere alle!

Spørsmål?  

Ingvil Snøfugl, Ski-VM Trondheim 2025
ingvil.snofugl@trondheim2025.no 
957 70 133