WC Kombinert finale

Velkommen til Viessmann FIS verdenscupfinale i Trondheim og Granåsen! Det er igjen tid for rungende jubelbrøl, norske flagg og en forsmak på VM-stemningen i Granåsen. Kom og opplev verdens beste kombinertutøvere på nært hold.

Nyheter

Nedtellingen til ski-VM har startet: Lavvo designet av studenter skal telle ned til VM

27. februar 2024
Av: Ingvil Snøfugl

Studenter fra NTNU har designet den fire meter høye lavvoen, som skal telle ned til VM i Trondheim. I dag ble monumentet høytidelig avduket –…

Les mer...

33 000 barn blir med på VM-fest

21. februar 2024
Av: Ingvil Snøfugl

Når VM-uka braker løs 27. til 29. februar, vil alle barnehager og skoler i Trondheim kommune få en forsmak på VM-stemningen.

Les mer...

Trondheim Parkering AS blir Grunnlegger i Spor

16. februar 2024
Av: Ingvil Snøfugl

Trondheim Parkering AS gleder seg til tiårets største folkefest i Norge og ønsker å bruke Spor-nettverket til å bli mer synlig ut mot næringslivet.

Les mer...

Medieinvitasjon verdenscup kombinert Trondheim 2024

7. februar 2024
Av: Ingvil Snøfugl

Vi ønsker media velkommen til verdenscupfinale i kombinert og prøve-VM i Granåsen 16. – 17. mars 2024. Vi gleder oss til å få besøk i…

Les mer...

Bli frivillig

Vi trenger 2500 frivillige for å arrangere verdenscup og senere ski-VM i Granåsen. Vil du være med på laget? I så fall blir du en del av gjengen som skal skape tidenes folkefest i Granåsen. Å være frivillig handler om fellesskap, fantastiske idrettsøyeblikk, dugnadsånd og spenning. Du kan allerede nå sende inn en åpen søknad.

Det var masse publikum og stor stemning da VM-maskoten hadde verdenspremiere på torget i Trondheim. Foto: Berre