6000 tegninger! Nå trenger vi hjelp fra design-, markeds-, medie- og kommunikasjonsbyrå!

Publisert: 30. mars 2022

Av: Ingvil Snøfugl

IMG_1444-1

Ski-VM får hjelp av 6000 barn og unge i hele Trøndelag som tegner sine forslag til logo. Det har kommet inn utrolig mange fine forslag. Nå som vi skal sy alt dette sammen i den offisielle VM-profilen, så trenger vi profesjonell hjelp. Derfor konkurranseutsetter vi oppdraget for å få en samarbeidspartner som kan hjelpe oss.

I leveransen ber vi om hjelp til a) merkevareplattform, b) logo, c) visuell profil og grafisk verktøykasse og d) lanseringskampanje. Videre vil vi trenge hjelp framover mot 2025 på ulike markeds- og kommunikasjonsaktiviteter.

Last ned oppdragsbeskrivelsen for nærmere informasjon.


Spørsmål om oppdraget

Ta kontakt med Haakon Jensen
Telefon: 951 03 981
E-post: haakon.jensen@trondheim2025.no