Vil du jobbe med forretningsutvikling, markedsføring, logistikk, økonomi, teknologi og/eller nyskapning for Ski-VM Trondheim 2025 i sommer?

Publisert: 08. april 2022

Av: Ingvil Snøfugl

Granaasen

Da har du kommet rett! Vi søker nå etter 3-4 sommerstudenter som skal få jobbe i team med noen av de utfordringene og områdene som er viktig for at VM på ski skal bli en suksess.

Ski-VM Trondheim 2025 er det største mesterskapet som skal arrangeres i Norge dette tiåret. Det er høye forventninger og ambisjoner på alt fra digital kundeopplevelse og bærekraft til smidig logistikk og gjennomføring av mesterskapet. Mye av dette vil realiseres med digitale løsninger, og vi leter etter gode digitale og analytiske hoder som kan hjelpe oss med dette.

Det vil være mulighet for at dere som er i disse jobbene kan fortsette et internship eller en deltidsstilling etter sommeren. Da skal vi selvfølgelig legge tilrette for en fleksibel arbeidshverdag tilpasset din studiehverdag.

 

Hør podkast om sommerjobbene

https://soundcloud.com/haakon-jensen-888986345/vil-du-ha-sommerjobb-i-ski-vm-trondheim-2025?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Hør Kristin M. Stemland og Haakon Jensen prate om hvilke muligheter som finnes ved å jobbe med VM på ski 2025 i sommer. Beklager den noe svake lydkvaliteten!