Overrasket elever med is og OL-mester

Publisert: 14. juni 2022

Av: Ingvil Snøfugl

OL-vinner i kombinert Jørgen Graabak møtte ungene ved Brekkåsen skole. Her ser han på logotegningene sammen med barna. Graabak er selv fra Melhus og høstet stor jubel da han dukket opp på skolen. Foto og video: Ingvil Snøfugl

Brekkåsen skole gjorde en strålende innsats i forbindelse med logokonkurransen til Ski-VM. Som takk for fine tegninger, fikk de overraskende besøk av OL-mester Jørgen Graabak og Simens Isbar.

– Dette var kjempestas. Kombinasjonen barn fra Melhus og Ski-VM er optimal. Det var kjempeartig, sier kombinertstjernen, Jørgen Graabak.

Graabak vokste opp ikke langt unna Brekkåsen skole på Melhus. Ungene jublet da kombinertstjernen dukket opp. Markedssjef Haakon Jensen lurte på om barna visste hvorfor Ski-VM var på besøk. Da fikk han et kontant svar fra en av ungene:

– Det er vel fordi dere synes vi er så flinke.

Jørgen Graabak og Kristin Mürer Stemland fra VM-selskapet overrasket elevene ved Brekkåsen skole.

Jørgen Graabak og Kristin Mürer Stemland og Haakon Jensen fra VM-selskapet overrasket elevene ved Brekkåsen skole.

Ny feiring og lansering av logo i september

Barna fra andre- og tredjetrinn ved Brekkåsen skole fortjente å få en premie for tegningene de sendte inn i forbindelse med logokonkurransen til Ski-VM. Tegningene til barna var veldig fargerike og fine. Men logokonkurransen med hele 6500 deltakere er langt fra over. I slutten av september vil den offisielle logoen til Ski-VM lanseres og da vil enda flere barn og unge få en premie.

 

– De tegningene som har vært med og inspirert arbeidet med logoen vil få en premie. Dette vil skje i forbindelse med et stort barnearrangement til høsten, sier Haakon Jensen.

Populært med lokalhelt på besøk

Tilbake på Brekkåsen skole er køen lang for å få is fra Simens Isbar, som flyttet inn på skolen i anledning logokonkurransen. En annen plass i rommet står ungene i kø for å få autografen til Jørgen Graabak. Han fortalte ungene at han lekte mye på ski i barndommen.

– Jeg laget hopp i hagen. Oppi Skjetnemarka var det både orgeltramp og hopp. Det ble masse leik på ski, smiler Jørgen Graabak.

Hvor er kombinertstjernen? Alle ungene ville ha autografen til Jørgen Graabak.

Hvor er kombinertstjernen? Alle ungene ville ha autografen til Jørgen Graabak.