Nå lanserer vi symbolet til ski-VM 2025

Publisert: 04. oktober 2022

Av: Ingvil Snøfugl

En jente viser fram tegningen hun mener kan inspirere logoen til ski-VM 2025

Symbolet til tiårets største arrangement lanseres under Manifestasjon i Trondheim Spektrum torsdag 6. oktober.

VM i nordiske grener arrangeres i 2025 i Trondheim, og den nye profilen symboliserer verdiene til mesterskapet. Profilen er inspirert av over 6500 barn og unge fra hele Trøndelag og Norge, som var med i tegnekonkurransen til ski-VM.

– Det er artig å se engasjementet tusenvis av barn og unge har for ski-VM. Barna har gitt VM et unikt særpreg, sier Haakon Jensen, leder for marked og merkevare i ski-VM.

Folkefest, mangfold, inkludering og skiglede er viktig tematikk i den visuelle identiteten. På torsdag 6. oktober klokka 17.30 presenteres den nye profilen av Haakon Jensen og Kristin Mürer Stemland fra VM-organisasjonen sammen med skipresident Tove Moe Dyrhaug.

– Det nye VM-symbolet viser verden et tydelig bilde av et fremtidsrettet mesterskap. VM i 2025 er tuftet på fellesskap, inkludering og bærekraft og med et klart mål om å bruke mesterskapet til å skape varige verdier for skiidretten og samfunnet. Den nye profilen gjør det lett å kommunisere det, sier Haakon Jensen.

Profilen er utviklet i samarbeid med BERRE Kommunikasjonsbyrå. Etter presentasjonen på Manifestasjon, vil VM-organisasjonen være tilgjengelig for spørsmål om VMs nye utseende.

Ønsker du ytterligere informasjon om lanseringen? Ta kontakt med leder for marked og merkevare i ski-VM, Haakon Jensen på haakon.jensen@trondheim2025.no eller 951 03 981.

Foto: Trine Binde Bratberg