Hva skjer i VM-prosjektet? Uke 45

Publisert: 11. november 2022

Av: Ingvil Snøfugl

Mikkel, Nadia, Synnøve og Stine lager film

Ukens status fra VM-kontoret; fire nye navn, innflyttingsfest, utplassering, mulighetsrom for teknologi, nytt om samarbeidspartnere og sponsorer – og ikke minst; VM i rompeakebrett! (??!).

🤩 Fire nye navn. Vi har fått på plass fire fine folk som tatt plass i den sportslige riggen. Linda Svendsrud tar rollen som assisterende rennleder kombinert , Tore Hammer blir løypesjef, Håkon Solvik som stadionsjef for langrennsarenaen, og Tor Kristian Haug blir bakkesjef for skihopp. Vi ønsker dem alle velkommen med på VM-laget!
➡ Les mer i Adressa

🥳 Innflytningsfest. Vi har flyttet inn på Bytorget hos kommunen, i Erling Skakkes gate 14. Nå blir vi lettere tilgjengelig for folk, med fine muligheter til å bli mer synlig i bybildet. I tillegg begynner prosjektene med kommunen og fylkeskommunen å bli såpass store at samlokalisering gjør ting enklere og mer effektiv. Det ble seg som hør og bør markert med kaffe, Kahoot! og kake. Takk til de fine folka i Trondheim kommune som har tatt oss godt i mot!
➡ Les mer i Adressa og Nidaros

👩‍💻 Mulighetsrom teknologi. Sammen med Atea kartlegger vi mulighetsrommet for hva man skal få til når det kommer til innkjøp på teknologi. Vi tror det er mange synergier å hente dersom man kartlegger helheten før man gjør innkjøpene, som gjør at man klarer å realisere nye muligheter spesielt innen publikumsopplevelse. Hør mer om hva vi tenker i podkasten Teknologi og mennesker:
➡ Hør podkasten på Spotify eller Apple Podcast

🧑‍🎓 Utplassering. Denne uka har vi Mikkel og Stine fra Charlottenlund og Thora Storm videregående skole vært utplassert hos Ski-VM. Begge to er med i samarbeidsprosjektet vårt med de nevnte skolene. Mikkel og Stine jobber med å utforske Tiktok-innhold for Ski-VM, og de lager også filmer for pepperkakebaking for barnehager!

🤝 Samarbeidspartnere og sponsorer. Det har vært mange gode møter med potensielle samarbeidspartnere til Ski-VM den siste tiden. Interessen rundt Ski-VM er stor, og spesielt interessant er bærekraftsarbeidet vårt og at mesterskapet skal ha aktivitet over tre sesonger. Fokuset nå er å lande de største samarbeidsavtalene som gir oss muskler til å gjøre Ski-VM til mer enn 14 dager folkefest. Etter at de største avtalene er landet, så vil turen komme til lokale og regionale partnere.

🙃 VM i rompeakebrett?! Det er ikke FIS som utvider med en ny gren, men vi er i dialog med NTNUI som planlegger studentlenkene i samme periode i 2025. Studentmiljøet er enormt kreativt og fulle av drivkraft, og de skal blant annet arrangere VM i rompeakebrett. Studentene kommer til å spille en sentral rolle i VM-arbeidet, og vi er utrolig glad for dialogen og engasjemetet de viser.

Det var alt for denne uken. Del gjerne innlegget eller sleng gjerne på en like om du vil hjelp Ski-VM med å spre budskapet. God helg!


Lyst å være oppdatert på VM-prosjektet? Meld deg på nyhetsbrevet vårt på trondheim2025.no, eller følg oss på FacebookInstagramLinkedIn eller Tiktok. Du finner oss under @trondheim2025.