Hva skjer i VM-prosjektet? Uke 46

Publisert: 18. november 2022

Av: Ingvil Snøfugl

Haakon Jensen og Rediar Storvik er glade for at sesongen er i gang.

Frokostmøte om VM og VM-nettverket 12. desember (save the date!), sesongåpning på Beito, vi skal lyse ut 9 nye stillinger før jul, og ikke minst så planlegger vi en heidundrende folkefest i skogen rundt Sørem Gård. Her er ukens oppdatering fra VM-prosjektet!

💡 Frokostmøte om VM. Hva kan Ski-VM gjøre for regionens næringsliv? 12. desember klokken 09.00 byr vi på kaffe og enkel servering, før vi klokken 09.30 starter foredrag med Åge Skinstad, Ulrika og Sara fra Ski-VM Falun 2027, paneldebatt om hva Ski-VM 2025 kan gjøre for Trøndelag – og ikke minst en presentasjon av VM-nettverket «Spor». Link til påmelding med rabattkode kommer på mandag for alle de som har satt seg på nyhetsbrevet på trondheim2025.no. (I en tidligere oppdatering skrev vi 1. desember, men den ble flyttet til 12. desember). 

🎬 Sesongåpning på Beitostølen. Endelig er det sesongstart! Snøen begynner endelig å legge seg – iallefall på 900 m.o.h. På Beitostølen kommer samarbeidspartnere, sponsorer, media og publikum sammen om den nasjonale sesongstarten. I dag har det vært perfekte forhold med strålende sol og noen rolige minusgrader, som gjør Reidar Storvik (bildet), assisterende stadionsjef på Beitostølen skistadion svært fornøyd!

📝 Nye stillinger før jul. Når vi nå går fra en utforskende til en mer operativ fase, så kommer vi til å få behov for nye ansatte inn i organisasjonen. Derfor trenger vi trenger en del nye roller. Før jul så sikter vi mot å lyse ut nye stillinger. I løpet av 2023 skal vi gå fra 4 til 13 personer som jobber med Ski-VM, så følg med om du er interessert i mulighetene.

🗣️ Attraktiv region. Kristin var også på Gauldalskonferansen for å snakke om hvordan Ski-VM kan gjøre regionen mer attraktiv. For at vi skal lykkes så trenger vi å samle alle gode krefter i regionen, og det håper vi at dere vil være med på. Vi har også orientert formannskapet om status i VM-arbeidet. 

🕰️ Nedtellingsur. Det er 830 dager igjen til åpningssermonien starter på Torget, og vi ønsker å få innnspill til hvordan en nedtelling til Ski-VM kan gjøres. Er det et digitalt konsept, en fast installasjon, et kunstnerisk monument sentral i byen – eller er det noe helt annet? Påmeldingsfrist er 15. desember.
Les mer om konkurransen

🥳 Folkefest i skogen. Sørem Gård og Søremskogen ligger perfekt til ved løypene i Granåsen. Vi har etablert et samarbeid med Sørem Gård, som blir et av de viktigste områdene under VM 2025. Der kommer det til å skapes minner og opplevelser som lever videre i folkets bevissthet – og som skriver Ski-VM 2025 inn i historien som en stor idrettsbegivenhet i Trøndelag.
Les mer om prosjektet

Nå starter skisesongen, og det er bare å benke seg foran TV-en for å følge heltene våre. Vi ønsker dere alle en riktig god helg!


Lyst å være oppdatert på VM-prosjektet? Meld deg på nyhetsbrevet vårt på trondheim2025.no, eller følg oss på FacebookInstagramLinkedIn eller Tiktok. Du finner oss under @trondheim2025 og på hashtaggen #trondheim2025.