Hva skjer i VM-prosjektet? Uke 49

Publisert: 09. desember 2022

Av: Ingvil Snøfugl

Gjengen  i Grova

❄️ Full vinter i Granåsen, programmet for Barnas mini-VMs for sesongen 2022/23 er lansert, julegløgg 20. desember, 247 påmeldte til temamøte om trøndersk næringsliv som skal sette SPOR, Meråker-besøk hos bygda som skal arrangere Hovedlandsrenn med 750-deltakere og VM-pepperkaken på NRK Supernytt. Her er ukens VM-status!

☃️ Barnas Mini-VM. Endelig er Barnas Mini-VM i gang igjen! 17. desember braker det løs i Granåsen, og Coop er blitt med som samarbeidspartner. Kalenderen begynner å bli klar, så sjekk ut når Barnas Mini-VM kommer til en skistadion nær deg på trondheim2025.no!

🐾 Trøndersk næringsliv setter spor. Vi har 247 påmeldte til temamøte om næringslivets møteplass Spor på mandag. Vi inviterer næringslivet inn som skal være med på å utvikle denne møteplassen. Spor skal gjøre det enklere å gripe mulighetene rundt store mesterskap, være en arena for nye samarbeid og gi nytteverdi tilbake til regionen som vital arrangementsby. Velkommen!

📺 VM-pepperkaken på Supernytt. VM-pepperkaketurneen går sin gang, og nå har Christians 3D-printede VM-pepperkakeformer vært nyhetsinnslag på NRK Supernytt! Det er ikke forsent å melde din barnehage på VM-pepperkaketurneen. Se innslaget på NRK Supernytt.

❤️ Meråker. VM har vært på besøk i Meråker for å lære av bygda som lykkes med både frivillighet og talentutvikling. I løpet av få år har skimiljøet i fjellbygda arrangert både verdenscup, norgescup og NM, og til vinteren blir det Hovedlandsrenn med over 750 utøvere i alderen 15-16 år fra hele landet.

🏆 World cup langrenn 2023. Endelig full vinter i Granåsen! Det lover godt, for i desember 2023 braker det løs med world cup i langrenn i Granåsen – det som kalles prøve-VM. Det er bare å huke av i kalenderen allerede nå – det blir verdensstjerner i Granåsen sammen med førjulsstemning i 2023! I mars 2024 blir det world cup i hopp og kombinert også.

🧉 Julegløgg. Minner samtidig om julegløgg 20. desember klokken 14.00. Velkommen skal du være dersom du lurer på noe rundt VM eller bare vil slå av en prat!


Lyst å være oppdatert på VM-prosjektet? Meld deg på nyhetsbrevet vårt på trondheim2025.no, eller følg oss på FacebookInstagramLinkedIn eller Tiktok. Du finner oss under @trondheim2025 og på hashtaggen #trondheim2025.