Bli med på VM-laget!

Publisert: 17. januar 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Johann André Forfang var første hopper i de nye bakkene i Granåsen 1. februar 2023. I mars neste år braker det løs med RAW AIR. Foto: Ole Martin Wold

Ski-VM 2025 er på jakt etter sju motiverte medarbeidere, som brenner for store arrangement og frivillighet. VM-sjef Åge Skinstad mener det er et stort behov for flere folk i VM-organisasjonen nå.

– Vi går fra en strategifase til planleggingsfase. Det krever mer folk med spisskompetanse på arrangement og prosjektjobbing, sier VM-sjef, Åge Skinstad.

Det er lyst ut sju heltidsstillinger i VM-selskapet. Noen er administrative stillinger som økonomisjef, administrasjonsansvarlig og leder for HR og frivillighet. I tillegg kreves det folk og kompetanse knyttet til selve arrangementet, som kultur og seremoni, transport og logistikk, bærekraft og hospitality. Her finner du mer informasjon om hver enkelt stilling.

– I en tidlig fase av prosjektet, har vi jobbet veldig bredt. Nå spisses arbeidsoppgavene. Vi blir mer konkret på hva vi skal gjøre, hvem gjør hva og hvordan vi gjør ting. Arbeidet vårt blir mer strukturert og det tror jeg alle ser fram til, sier Skinstad.

VM-sjefen mener spesielt to stillinger blir veldig viktig å få på plass ganske raskt.

Åge Skinstad er lederen for VM-organisasjonen, som opplever stor interesse fra media. Foto: Ole Martin Wold

Åge Skinstad er lederen for VM-organisasjonen, som opplever stor interesse fra media. Foto: Ole Martin Wold

– Den viktigste stillingen er økonomisjef. Vi har vært uten økonomisjef en stund og det blir viktig å få på plass en ny så raskt som mulig. I tillegg er transport en viktig suksessfaktor, sier VM-sjefen.

VM-organisasjonen holder til i Erling Skakkes gate 14 i Fylkeshuset. Skinstad er veldig opptatt av at folk bare kan stikke innom organisasjonen, om man har spørsmål eller vil slå av en prat. Det er også mulig å kontakte oss via eposten: post@trondheim2025.no

– Lar du deg motivere av å jobbe for verdens mest bærekraftige idrettsarrangement? Da er du riktig person for oss, smiler Åge Skinstad, som oppfordrer folk til å søke på en eller flere av stillingene våre.