Hva skjer i VM-prosjektet? Uke 1 🚀

Publisert: 06. januar 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Barnas Mini-VM i Spillum

Godt nyttår alle sammen! Heldigvis startet året mandag allerede fra 2. januar og vi fikk en full uke rett ut av startblokka. Det er bra når vi nå tar fatt på arbeidet som ligger framfor oss i 2023. Barnas Mini-VM har vært arrangert i Spillum, vi leter etter seks nye ledere til VM-selskapet, og lørdag 14. januar kl 13 lanseres folkehelsekonseptet AktiVM.

🏃‍♂️ AktiVM. En av de viktigste satsningene for Trondheim kommune er god helse og inkludering, og sammen med kommunen og bedriftsidretten så lanserer vi nå folkehelsekonseptet AktiVM. Folk skal i form til VM, og skal ut i aktivitet. 14. januar klokken 13 i Trondheim Spektrum lanseres konseptet – velkommen!

⛷️ Barnas Mini-VM i Spillum. Torsdag kveld braket Barnas mini-VM løs på Spillum i Namsos kommune. Tross vindkast på oppimot 20 sekundmeter, deltok 195 spreke barn på skirennet i lysløypa til Spillum IL. Det var fantastisk VM-stemning på stadion og inne i kafeen, hvor det ble stekt hele 400 vafler til sultne barn og voksne. Følg Live og gjengen i Barnas Mini-VM på Tiktok for nye sprell når de legger ut på sin roadtrip!

🏆 Talentfabrikk. Før jul besøkte vi Meråker videregående skole som er en av verdens største talentfabrikk for skiløpere. – og de har over 1000 mesterskapsmedaljer. Les om hvordan de bruker VM for å motivere seg.

🕰️ Nedtellingsur. 27. januar blir det kick-off for VM-challengen på NTNU. 80 NTNU-studenter og trolig også noen elever fra Heimdal VGS blir med i en konkurranse om å designe nedtellingsuret for Ski-VM 2025! Vi ønsker å få ideer til hvordan et nedtellingsur kan se ut. Skal det være et kunstnerisk monument, et digitalt konsept eller noe helt annet? Vi henter inspirasjon fra de unge og så blir det spennende å se hvilke ideer som kommer inn. Les mer om hvordan du også kan ta utfordringen!

🤳 Tikk-tikk-tok. Samarbeidet med Katta, Charlottenlund og Thora Storm VGS om profilering i sosiale medier skrider fram. Denne uken fikk vi presentert arbeidet så langt med mange artige klipp fra løypekjøring i Granåsen, kommentatorboks på Nordre og fem på gata om ski-VM. Noe av materialet vil bli publisert på TikTok og Instagram i løpet av våren. Følg med!

🤩 Seks nye stillinger. Vi søker seks nye ledere som skal bli med på å lage for å bygge tidenes VM på ski. Vi trenger økonomisjef/CFO, leder for HR, leder for bærekraft, leder for hospitality, leder for kultur og sermonier, og leder for transport og logistikk. Bli med på laget! Søknadene vil behandles løpende på nyåret. Søk nå.

Ha en riktig god helg! ⛷️


Lyst å være oppdatert på VM-prosjektet? Meld deg på nyhetsbrevet vårt på trondheim2025.no, eller følg oss på FacebookInstagramLinkedIn eller Tiktok. Du finner oss under @trondheim2025 og på hashtaggen #trondheim2025.