AktiVM i gang med søndagstur, Early Birds og aktivitet for bedrifter

Publisert: 10. februar 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Logo AktiVM

AktiVM er godt i gang med å starte opp aktivitetene, og her skal alle med; skoler, barnehager, helse og velferdssenter, frivillighet, studenter, seniorer, voksenopplæringen og private bedrifter for å nevne noen. Det er stort engasjement og mye interesse, og det gir et godt utgangspunkt for sosiale og fysiske aktiviteter.

Har du en god idé? Kontakt oss på hilde.martinsen@bedriftsidretten.no

Kommende aktiviteter

  • Søndagsturen – neste søndagstur er til Frøset Gård 5. mars, og morgendagens løype er Granåsen-Sæteråsen
  • Early Birds, første fredag hver måned klokken 06.30
  • Aktivitetskampanjer mot bedrifter

Søndagsturen første søndag hver måned

Vi ønsker å gjøre Søndagsturen attraktiv ved å legge til rette for gode opplevelser og aktivitetsglede. Første søndag i måneden vil være utgangspunkt for dette, og vi håper mange har lyst til å ta «Søndagsturen» tilbake.

Vår første søndagstur, 5. februar, gikk fra Granåsen til Rønningen Gård i forbindelse med Trondhjems turistforening og «Kom deg ut dagen».

Langs veien og skiløypa va det poster med oppgaver tilpasset barn og familier. Spørsmål som blant annet «Hva er bra for hodet», «Hvorfor sover vi» og «Kan du si navnet ditt baklengs» ble grunnlag for undring på vei til Rønningen. På Rønningen var det ulike aktiviteter som aktivitetsløype, akeaktivitet, bål og ulike innslag av maskoten Turbo.

Mye bevegelsesglede i fint vintervær var med på å gjøre søndagsturen til en perfekt «Kom deg ut dag»!

Har du lyst å bli med neste gang? Neste søndagstur går til Frøset Gård den 5. mars, og allerede i morgen søndag 12. februar kan du benytte deg av “dagens løype” som går fra Granåsen til Sæteråsen.

Ekstra tips

Early Birds – første fredag hver måned 🐦

Fredag 3. februar var Early Birds tilbake! Mange titalls morgenfugler møtte opp klokken 06.30 på ulike steder i hele Trøndelag for å bevege seg i lag med andre.

Konseptet er enkelt; 30 minutter bevegelse. Du bestemmer farta, og vi snur etter 15 minutter – og kommer da tilbake samtidig til en kopp kaffe.

Early Bird ble gjennomført i Trondheim, Heimdal, Steinkjer, Rindal, Bessaker, Råkvåg, Å og Midtre Gauldal.

Er dette noe for deg, søk opp Early Bird og ditt stedsnavn på Facebook, eller ta kontakt med oss på hilde.martinsen@bedriftsidretten.no for å sette det i gang på din hjemplass.

AktiVM også for bedrifter

Seks bedrifter skal være piloter til å teste ut vår aktivitetskalender rettet mot bedrifter. 20 sosiale og fysiske aktiviteter i en kortstokk! Hvert kort byr på en aktivitet, det være seg aktiviteter som krever samspill med andre for å løse en oppgave, og aktiviteter som krever bevegelse – sammen!

Grunnlaget for kampanjen er bygget på ABC Hodebra; Gjør en aktivitet, Gjør noe sammen, gjør noe meningsfylt! Konseptet skal gi ansatte små energipauser som skal fremme sosialt fellesskap, og gjennom det inspirere til aktivitet på arbeidsplassen, og inneholder oppgaver som «Lag et papirfly; hvilket er raskest og hvilket kommer lengst?»

Ønsker din bedrift å være med på dette? Ta kontakt med oss på hilde.martinsen@bedriftsidretten.no

Meld deg på nyhetsbrev