Invitasjon til VM-kickoff for frivillige

Publisert: 25. september 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Bilde av norske flagg og hoppbakkene i Granåsen

Alle frivillige er herved invitert til VM-kickoff på Scandic Lerkendal 4. oktober. Her får du informasjon om gjennomføringen av Ski-VM 2025 og hva det vil si å være frivillig.

Alle seksjonsledere vil bli presentert, og si kort om ansvar og oppgaver.

– Vi har nå over 900 registrerte frivillige og mange ønsker mer informasjon. Samtidig trenger vi flere engasjerte frivillige under verdenscupen i desember. Vi gleder oss til å møte dem og bli bedre kjent, sier operativ leder i Ski-VM 2025, Kristin Mürer Stemland.

Som frivillig er du selve hjertet i organisasjonen. Vi er helt avhengig av dyktige frivillige for å få til arrangement i verdensklasse, både på veien til og under selve VM. Vi gleder oss til å arrangere den største idrettsfesten i Norge på over 15 år og legge til rette for tidenes mest bærekraftige ski-VM.

Kristin Mürer Stemland og ordfører Rita Ottervik åpnet de nye hoppbakkene i Granåsen i februar. Nå nærmer det seg VM og de frivillige må mobiliseres.

– Vi er nå endelig klar til å lansere og ta i bruk vårt frivilligsystem Rubic. Det er behov for at alle oppdaterer og kompletterer informasjonen om seg selv i det nye systemet. Dette vil vi hjelpe til med og snakke om på møtet i oktober, sier Stemland.

Møtet starter med felles informasjon om gjennomføringen av ski-VM 2025 og hva det innebærer å være frivillig. I tillegg vil det bli informert om prøve-VM arrangementene sesongen 2023/2024. Dette er viktige arrangement for å trene på oppgaver til VM og komme i gang med VM-reisen.

Etter en kort pause, blir det mer detaljert informasjon om roller og oppgaver som skal løses innenfor de spesifikke seksjonene som for eksempel hopp, langrenn, transport, markedsføring mm.

– Vi ønsker å hjelpe folk til å finne oppgaver som motiverer og engasjerer. Målet er at alle skal få en fantastisk reise sammen med oss frem mot VM, sier Stemland.

Viktig informasjon om møtet:

Dato: 4. oktober 2023

Sted: Scandic Lerkendal, møterom San Siro

Klokkeslett: 18:00 – 20:00

Det vil bli servert kaffe og noe enkelt å bite i.

Meld deg på møtet her

Påmeldingsfrist innen 2. oktober

Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Fint om så mange som mulig får lastet ned «Rubic Connect» appen før møtet.

Har du spørsmål? Kontakt oss på post@trondheim2025.no eller kristin.m.stemland@trondheim2025.no