Medieinvitasjon: FIS WC langrenn, Trondheim 2023

Publisert: 17. oktober 2023

Av: Ingvil Snøfugl

NRK_mediainvitasjon

Vi ønsker media velkommen til verdenscup og prøve-VM i Granåsen 15. – 17. desember 2023. Vi gleder oss til å få besøk i vårt toppmoderne VM-anlegg. Målet er å gi media gode arbeidsforhold og fasiliteter, slik at du etter oppholdet ser frem til å komme tilbake til Trondheim og Ski-VM i 2025.


Akkreditering for journalister og fotografer

Alle medierepresentanter må søke innen akkrediteringfristen 4. desember 2023.

Søk akkreditering her

TV, radio og streaming

Akkreditering for TV, radio og online media (video), produksjons- og nettselskaper vil bli autorisert
av Infront Italia, som har de internasjonale rettighetene til FIS World Cup Skiing. Arrangementet kringkastes av NRK. Forespørsel om akkrediteringer for internasjonale TV-, radio-, produksjons- og streamingtjenester for filmopptak fra arrangementet, skal sendes direkte til rettighetshaver Infront:

Overnatting

Vi er behjelpelig med booking av overnatting for media. Vi samarbeider med Scandic og for media er Scandic Bakklandet et hotell i Trondheim sentrum hvor vi har en god pris. Send e-post for bookingkode og bestilling av hotellrom til accommodation@trondheim2025.no

Mediesenter

Pressesenteret med arbeidsrom for media er lokalisert i arenabygget i Granåsen Skisenter, og vil være åpent fra dagen før konkurransestart, torsdag 14. desember. Nærmere informasjon blir tilgjengelig for akkrediterte medier. For spørsmål kontakt leder planlegging medieoperasjon Gro Eide, mobil +47 900 29 009 gro.eide@skiforbundet.no (Tor Arve Hegerberg vil være mediesjef under gjennomføringen av verdenscupen i Granåsen).

Fotografer

Det er tilrettelagt for fotografering i oppmerkede fotosoner i Granåsen. Det vil til enhver tid være påbudt med akkreditering og fotovester for fotografer. Akkreditering hentes ut på akkrediterings-kontoret i Granåsen. Fotovester hentes ut samme sted mot depositum på 200 NOK/20 euro.

Akkrediteringskontor Granåsen

Åpningstider ons 13. – søn 17. desember kl. 08:00-20:00. Alle medieakkrediterte henter ut sin akkreditering i Granåsen arenabygg. Akkrediteringen kan kun hentes ut ved personlig oppmøte.

Transport til Granåsen

Trondheim 2025 har som mål å være tidenes mest bærekraftige ski-VM. Det vil gå shuttlebusser regelmessig fra utvalgte hoteller til Granåsen, shuttleruter vil bli tilgjengelig for akkrediterte medier.

Det blir dessverre ikke anledning til å parkere biler i Granåsen.

Ved spesielle behov eller spørsmål, ta kontakt med transportsjef Bjørn Harald Vik transportation@trondheim2025.no

Tog/buss fra Værnes flyplass

Trondheim lufthavn Værnes tilbyr både tog og buss til Trondheim sentrum og de fleste hotell i byen.
Se informasjon om flybuss og tog: Buss til og fra Trondheim Lufthavn Værnes – AtB

Velkommen til verdenscup i langrenn i Trondheim!