Ny leder for salg og samarbeid

Publisert: 30. november 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Salgssjef

Kjetil Knutsen er ansatt som ny leder for salg og samarbeid i Ski-VM i Trondheim 2025. Han kommer fra SpareBank 1 SMN, hvor han det siste året har ledet bankens arbeid med 200 års-jubileet.

Også Joachim Nystad fra Norges Skiforbund blir en del av VM-organisasjonen. Han skal lede avdelingen for partnere og produkter, og har lang erfaring fra tilsvarende arbeid i Skiforbundet.

– Vi er i gang med å bygge et VM-lag som kan levere på de forventningene det norske folk har til et norsk mesterskap. Kjetil og Joachim er et viktig tilskudd til organisasjonen. Vi er allerede i mål med flere viktige sponsor- og partnersalg. Kjetil og Joachim vil styrke dette arbeidet ytterligere, sier Haakon Jensen, markedssjef for Ski-VM Trondheim 2025.

Det var over 50 søkere til de to stillingene.

– Vi merker at det er økende interesse for mesterskapet og det vi gjør. Og forventer at denne interessen vil ta seg opp ytterligere under prøve-VM i Granåsen i desember. Vi er spesielt opptatt av å få med oss samarbeidspartnere som kan bidra til at VM i Trondheim både blir en folkefest, og et mesterskap som flytter grenser. Det har vi lykkes godt med så langt, og nå skal Kjetil og Joachim intensivere dette arbeidet ytterligere, sier Jensen.

Kjetil Knutsen har de siste 15 årene vært ansatt i SpareBank 1, hvor han har vært markedssjef i EiendomsMegler 1 Midt-Norge og leder for merkevare i konsernet. Det siste året har han ledet arbeidet med bankens 200-årsjubileum med markeringer for hele regionen gjennom hele året. SpareBank 1 SMN er en av hovedsamarbeidspartnerne til VM på ski 2025.

– Man takker ikke nei til å bli med å lage tiårets største folkefest. Dette er en mulighet som dukker opp bare en gang i løpet av en karriere, og som jeg bare måtte ta. Jeg gleder meg til å løfte folkehelse og folkefesten sammen med hele sponsornettverket og det dyktige laget som jobber med å forberede VM på ski i 2025, sier Kjetil Knutsen.

 

For mer informasjon, kontakt:
Haakon Jensen
Markedssjef
Ski-VM Trondheim 2025