SJ Norge blir bærekraft-partner

Publisert: 04. desember 2023

Av: Ingvil Snøfugl

SJNorge og Ski-VM 2025

SJ Norge blir en av bærekraftpartnerne til Ski VM Trondheim 2025. Togselskapet inngår en samarbeidsavtale med VM-organisasjonen, og sammen vil SJ Norge og Ski-VM Trondheim 2025 jobbe for at flest mulig reiser klimasmart med tog til og fra VM-byen.

– Ski-VM i Trondheim 2025 blir den største folkefesten i Norge dette tiåret. Vi forventer over 200 000 betalende publikummere i løypene, og mange er tilreisende. Da er det fint å ha SJ Norge med på laget, som kan bidra med å formidle hvordan flest mulig kan ta seg til byen med tog. Vi har tross alt også en ambisjon om å bli tidenes mest bærekraftige ski-VM, så dette var en naturlig match for oss, sier Åge Skinstad, sjef for Ski-VM Trondheim 2025.

– Det er vel heller ingen hemmelighet at vi har et håp om at SJ Norge kan bidra med å forflytte våre skiglade naboer i gult og blått trygt, enkelt og miljøvennlig til Trondheim. Det blir aldri et skikkelig mesterskap uten litt vennskapelig rivalisering, legger han til.

Administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind, er begeistret for å kunne bidra til å realisere VM-organisasjonens ambisjoner om å både lage folkefest og tilby flest mulig bærekraftige transportalternativer.

– Dette blir fantastisk, enkelt og greit, sier Lind.

 

For mer informasjon, kontakt:
Haakon Jensen
Markedssjef, Ski-VM
951 03 981

Ronny R. Reithe
Markeds- og servicesjef, SJ Norge
936 78 944