Snart billettslipp på Raw Air og WC kombinert

Publisert: 04. januar 2024

Av: Ingvil Snøfugl

Vikersund 20230319. 
Silje Opseth jubler over andreplassen under damenes skiflyging i Vikersund under Raw Air turneringen.Anna Odine Strøm gratulerer.
Foto: Geir Olsen / NTB

Er dere klare for lange svev og uforglemmelige idrettsøyeblikk? Billettslipp for verdenscup i hopp og kombinert skjer 19. januar klokka 12:00.

Raw Air er verdens råeste hoppturnering, som arrangeres i perioden 8. til 17. mars i Oslo, Trondheim og Vikersund. Les mer om Raw Air 

Turneringen er en del av verdenscupen i hopp, men det kåres også en sammenlagtvinner for Raw Air. Det som er spesielt for årets turnering, er at den er tilbake i Trondheim og at hopperne må være veldig allsidige. For det konkurreres både i normal-, stor- og skiflygingsbakker i løpet av den helnorske turneringen. I tillegg vil kvinnene igjen fly i Vikersund, noe som er et steg i riktig retning for hoppsporten.

Vil fylle hoppskåla i Granåsen

– Det har tidligere vært masse folk og kjempestemning i Granåsen i forbindelse med Raw Air. Vi gleder oss masse til å få testet VM-bakkene og lage en kjempefin ramme rundt arrangementet for publikum med mat, drikke og underholdning. Utøverne vil skape fantastiske idrettsøyeblikk. Det kan vi garantere, sier VM-sjef Åge Skinstad.

Halvor Egner Granerud vant Raw Air i 2023. I mars kommer verdenseliten til Trondheim og Granåsen. Foto: NTB

Raw Air-sirkuset kommer til Trondheim tirsdag 12. mars og onsdag 13. mars, hvor det konkurreres i storbakken og normalbakken. Den påfølgende helga kommer verdens beste kombinertutøverne til Trondheim for å avslutte verdenscupen 16. og 17. mars.

– Det er veldig stas at avslutningen i verdenscupen skjer i Granåsen. Vi skal ta veldig godt imot kombinertstjernene, og håper de vil trives i VM-anlegget, smiler Skinstad.

Mange ulike billettyper

Det vil bli solgt både dagsbilletter og todagersbilletter for Raw Air og kombinert. I tillegg vil VM-arrangøren selge ukespass (2 dager hopp og 2 dager kombinert) til en gunstig pris. Alle billetter er unummererte.

– Vi jobber med spennende konsepter for ulike publikumsgrupper. Vi ønsker familier velkommen og vil tilby aktiviteter for barn. Vi vil også spisse tilbud mot bedrifter og studenter, som vi kommer tilbake til, sier billettsjef, Roar Munkvold.