Medieinvitasjon Raw Air, Trondheim 2024

Publisert: 06. februar 2024

Av: Ingvil Snøfugl

Aleksander Zniszczol (POL)

Vi ønsker media velkommen til Raw Air og prøve-VM i Granåsen 12.-13. mars 2024. Vi gleder oss til å få besøk i vårt toppmoderne VM-anlegg. Målet er å gi media gode arbeidsforhold og service, slik at du etter oppholdet ser frem til å komme tilbake til Trondheim og ski-VM i 2025.


Akkreditering for journalister og fotografer
Alle medierepresentanter må søke innen akkrediteringfristen 6. mars, 2024.

Søk akkreditering her

TV, radio og streaming
Akkreditering for ikke-norske TV-, radio- og nettmedier (video), produksjon og nettverksselskaper vil bli autorisert av Infront Italy, som har de internasjonale rettighetene til FIS Ski Jumping World Cup. For norske medier vil dette bli håndtert av LOC i samarbeid med vertskringkasteren (NRK). Akkrediteringsforespørsler til Infront må sendes innen 6. mars 2024.

PS! Internasjonale rettighetshavere (registrert gjennom Infront) og vertskringkaster (NRK) kan bruke samme Raw Air-akkreditering i Trondheim og Vikersund som i Holmenkollen.

Overnatting
Vi er behjelpelig med booking av overnatting for media. Vi samarbeider med Scandic og for media er Scandic Bakklandet et hotell i Trondheim sentrum hvor vi har en god pris. Bruk booking-kode BPRE110324 før 19. februar, 2024. Etter denne datoen, ta gjerne kontakt på meeting@scandichotels.com og merk eposten med «Raw Air».

Mediesenter
Mediesenteret med arbeidsrom for media er lokalisert i Granåsen barnehage, rett ved hoppbakken. Nærmere informasjon blir tilgjengelig for akkrediterte medier.

NSFs mediekoordinator

Mediekoordinator for Norges Skiforbund og Raw Air-turneringen er Andreas Sjøberg, andreas.sjoberg@skiforbundet.no +47 913 37 930.

Koordinatorer for lokale arrangementskomiteer (LOC) Media
Trondheim: Tor Arve Hegerberg, tor.arve.hegerberg@rbk.no +47 924 20 959
Vikersund: Anders Kvaase, anders.kvaase@vikersund.no +47 997 10 651
Holmenkollen: Janne Schønheyder: janne.schonheyder@gmail.com +47 916 76 194

Fotografer
Det er tilrettelagt for fotografering i oppmerkede fotosoner i Granåsen. Det vil til enhver tid være påbudt med akkreditering og fotoarmbind for fotografer.

Akkrediteringskontor Granåsen
Alle medieakkrediterte henter ut sin akkreditering og fotoarmbind i Granåsen. Akkrediteringen kan kun hentes ut ved personlig oppmøte. Mer informasjon til akkrediterte kommer.

Transport til Granåsen
Trondheim 2025 har som mål å være tidenes mest bærekraftige ski-VM. Det vil gå shuttlebusser regelmessig fra utvalgte holdeplasser i Trondheim sentrum. Shuttleruter vil bli tilgjengelig for akkrediterte medier.

Ved spesielle behov eller spørsmål, ta kontakt med transportsjef Bjørn Harald Vik transportation@trondheim2025.no

Tog/buss fra flyplassen
Trondheim lufthavn Værnes tilbyr både tog og buss til Trondheim sentrum og de fleste hotell i byen. Se informasjon om flybuss og tog: Buss til og fra Trondheim Lufthavn Værnes – AtB

Velkommen til Raw Air i Trondheim!