Medieinvitasjon verdenscup kombinert Trondheim 2024

Publisert: 07. februar 2024

Av: Ingvil Snøfugl

FotoKnoff-Amanda-Sotberg-0922

Vi ønsker media velkommen til verdenscupfinale i kombinert og prøve-VM i Granåsen 16. – 17. mars 2024. Vi gleder oss til å få besøk i vårt toppmoderne VM-anlegg. Målet er å gi media gode arbeidsforhold og service, slik at du etter oppholdet ser frem til å komme tilbake til Trondheim og ski-VM i 2025.

Akkreditering for journalister og fotografer

Alle medierepresentanter må søke innen akkrediteringfristen 6. mars, 2024.

Søk akkreditering her

TV, radio og streaming

Akkreditering for TV, radio og online media (video), produksjons- og nettselskaper vil bli autorisert av Infront Italia, som har de internasjonale rettighetene til FIS World Cup Skiing. Arrangementet kringkastes av NRK. Forespørsel om akkrediteringer sendes direkte til rettighetshaver Infront: Akkrediteringfrist 6. mars, 2024.

PS! Internasjonale rettighetshavere (registrert gjennom Infront) og vertskringkaster (NRK) kan bruke samme RAW AIR-akkreditering i Trondheim og Vikersund som i Holmenkollen.

Overnatting
Vi er behjelpelig med booking av overnatting for media. Vi samarbeider med Scandic og for media er Scandic Bakklandet et hotell i Trondheim sentrum hvor vi har en god pris. Mer informasjon om dette kommer snart.

Mediesenter
Mediesenteret med arbeidsrom er lokalisert i arenabygget (andre etasje) i Granåsen Skisenter. Nærmere informasjon blir tilgjengelig for akkrediterte medier. For spørsmål, kontakt gjerne mediesjef, Tor Arve Hegerberg: tor.arve.hegerberg@rbk.no

Fotografer
Det er tilrettelagt for fotografering i oppmerkede fotosoner i Granåsen. Det vil til enhver tid være påbudt med akkreditering og fotoarmbind for fotografer.

Akkrediteringskontor Granåsen
Alle medieakkrediterte henter ut sin akkreditering og fotoarmbind i Granåsen. Mer informasjon kommer. Akkrediteringen kan kun hentes ut ved personlig oppmøte.

Transport til Granåsen
Trondheim 2025 har som mål å være tidenes mest bærekraftige ski-VM. Det vil gå shuttlebusser regelmessig fra utvalgte holdeplasser i Trondheim sentrum. Shuttleruter vil bli tilgjengelig for akkrediterte medier.

Ved spesielle behov eller spørsmål, ta kontakt med transportsjef Bjørn Harald Vik transportation@trondheim2025.no

Tog/buss fra flyplassen
Trondheim lufthavn Værnes tilbyr både tog og buss til Trondheim sentrum og de fleste hotell i byen. Se informasjon om flybuss og tog: Buss til og fra Trondheim Lufthavn Værnes – AtB

Velkommen til verdenscup i kombinert og prøve-VM i Trondheim!