Over 100 elbiler til Ski-VM: Nardo Bil blir offisiell bilpartner

Publisert: 05. juli 2024

Av: Ingvil Snøfugl

Emil og Julie Nardo Bil

Etter 30 år som samarbeidspartner med skisporten, inngår nå Nardo Bil Gruppen et strategisk partnerskap med Ski-VM Trondheim 2025.

Dermed blir Nardo Bil, med hovedsete i Trondheim, en av de største norske samarbeidspartnerne til mesterskapet.

– Vi har samarbeidet med skisporten i over 30 år, og inngår dette partnerskapet fordi vi ønsker å bidra til at Trondheim får skifesten byen fortjener, sier konsernleder Rune Wang-Henrichsen.

Nardo Bil Gruppen skal sammen med Volvo levere over 100 elbiler til arrangementet, som skal brukes til å transportere utøvere til og fra medaljeseremonier og andre nødvendige oppdrag.

Skal skape gode opplevelser

I forbindelse med partnerskapet har Nardo Bil Gruppen etablert en intern prosjektgruppe med deltakere fra flere av Nardo Bil sine bilforhandlere i Midt-Norge. Morten Meyer Bedin og Marita Wang-Henrichsen leder prosjektgruppen.

– Vår visjon «Alltid gode opplevelser» gjennomsyrer alt vi gjør. Når Trondheim er vertskap for et verdensmesterskap, så handler det om å skape gode opplevelser og minner for alle involverte; medarbeidere, kunder, utøvere, frivillige og hele VM-organisasjonen, sier Marita Wang-Henrichsen.

– God kultur bygges innenfra, og som offisiell bilpartner skal vi få med folkene våre og kundene til å være med på å skape VM-feber, sier Morten Meyer Bedin.

Fredag 5. juli ble de fargerike VM-bilene vist fram for første gang i Granåsen. Fra venstre Kjetil Knutsen, Morten Meyer Bedin, Marita Wang-Henrichsen og Haakon Jensen. Foto: Ski-VM 2025

Utslippsfri transport

Ski-VM skal bli tidenes mest bærekraftige Ski-VM, og Nardo Bil blir en viktig partner for å realisere ambisjonen.

– Det er helt avgjørende med framoverlente partnere som har et sterkt ønske om å bidra til å skape tiårets største folkefest. Uten partnere som Nardo Bil, er det helt umulig å arrangere et så stort mesterskap, som også blir tidenes mest bærekraftige Ski-VM, sier Haakon Jensen markedssjef i Ski-VM 2025.

Ambassadører ser frem til mesterskapet

Langrennsløperne Julie Myhre og Emil Iversen har vært Nardo Bil Gruppen sine ambassadører og bilpartnere i en årrekke. De er svært fornøyde med den nye strategiske samarbeidspartneren til Nardo Bil.

– Langsiktige samarbeidspartnere er viktig for skisporten og oss utøvere. Vi har sett hvor interessert Nardo Bil er i ski og det er veldig bra at de nå også velger å engasjere seg i VM på hjemmebane, sier Julie Myhre.

– Nå blir det ekstra stas å promotere Nardo Bil framover, sier Emil Iversen.

Snedi er alltid med der det skjer. Hen synes fargene på VM-bilen var kjempefine. Foto: Ski-VM 2025

Om Nardo Bil Gruppen

Nardo Bil Gruppen er én av Midt-Norges ledende bilforhandlere. Konsernet ble grunnlagt i 1983, og består av 14 bilforhandlere fra Rørvik til Ålesund. Bilmerkene Volvo, Polestar, Jaguar, Land Rover, Lotus og XPENG representeres av Nardo Bil Gruppen.

I tillegg til salg og reparasjon av nye og brukte biler, driver Nardo Bil Gruppen to bilskadeverksteder i regionen: Ett på Ranheim i Trondheim og i ett i Kristiansund. Konsernet består av ca. 400 engasjerte medarbeidere som jobber med å levere visjonen Alltid Gode Opplevelser til medarbeidere, kunder og leverandører.

Kontakt:

Rune Wang-Henrichsen
Konsernleder, Nardo Bil Gruppen
E-post: rune@nardobil.no
Telefon: +47 928 19 000

Haakon Jensen
Markedssjef, Ski-VM Trondheim 2025
E-post: haakon.jensen@trondheim2025.no
Telefon: +47 951 03 981