Billetter til folkefesten

Det er mange som har etterspurt informasjon om når billettene til ski-VM slippes. Her får du siste nytt om hvordan du kan bli med på skifesten. 

Vi planlegger å komme med detaljert billettinformasjon i løpet av oktober 2023. Rennprogrammet er ennå ikke 100 prosent spikret. Vi jobber i mellomtiden mot billettleverandør og fintelling av publikumsplasser på langrennstadion og på hopparenaen.

VM-organisasjonen har budsjettert med 220 000 solgte billetter. De fleste publikumsplassene blir rundt langrennsstadion og i hoppbakken. Det er også planer om et familieområde ved Litjåsen. 

Gratis adgang til marka

Ski-VM ønsker å beholde den norske tradisjonen med å ha gratis adgang til marka under mesterskapet. Her blir det ingen skjermer eller speaker, men kanskje peiskos og mulighet til å sette opp et telt ved VM-løypa. Dette som en viktig del av vår bærekraftstrategi med spesielt fokus på at VM skal være for alle.

Nedtelling til billettslipp

Nedtelling til salgsstart vil bli offentliggjort gjennom ski-VM sine egne kanaler og lokalmedia. Den vil starte i god tid før billettene slippes. Planen per dato er at dette skjer før jul i 2023.

Mesterskapet starter med åpningsseremoni på Torvet i Trondheim 26. februar og avsluttes med den tradisjonsrike 5-mila 9. mars 2025. Vi gleder oss til fortsettelsen og vil løpende informere dere om hvordan det blir å være publikum under ski-VM.

Få beskjed på e-post når billettene slippes

Hvis du vil ha info om billetter, nyheter fra VM-prosjektet og gode tilbud fra partnere på epost, så kan du legge inn epostadressen din under.