Billetter

Vi arrangerer VM i nordiske grener i perioden 26. februar til 9. mars. Bli med på folkefesten når mesterskapet endelig gjør sitt comeback i Trondheim i 2025!

Neste billettslipp er 2. september!

 

VM-billetter 🎉

Over 50 000 har benyttet seg av anledningen til å kjøpe billetter til sin drømmedag i Granåsen under Ski-VM 2025. Meld deg på nyhetsbrev og få informasjon om billetter før alle andre👇 Neste billettslipp er 2. september.
Prøve-VM i Granåsen: Fulle tribuner og jubel på oppløpet.
FotoKnoff-Amanda-Sotberg-0922
Jubel i Granåsen fra publikum.

Billettyper

I dette billettslippet vil det kun selges dagsbilletter. Prisene under er oppgitt for voksne, halv pris for barn mellom 4 og 17 år - og gratis for barn under 4 år. Ledsagerbilletter er gratis med fremvisning av ledsagerbevis.

Hovedtribunen og hoppskåla: 740 kroner
For deg som vil ha de beste plassene på langrennsstadion og i hoppskåla.

Skiskyttertribunen og hoppskåla: 630 kroner
På kortsida før oppløpet kan du stå på den største tribunen som noensinne er bygget i Granåsen sammen med 11 000 andre - samt gode plasser i hoppskåla.

Naturtribunen og hoppskåla: 520 kroner
For deg som vil være tett på løperne. På motsatt side av langrennsstadion vil det være en liten tunnel som tar deg på innsiden av løypene. Unike opplevelser. Plassene i hoppskåla har noe begrenset sikt.

Familieområdet Litjåsen: 250 kroner
I Litjåsen kan du ta med deg barna for en dag på ski-VM til en rimelig penge. Der blir det mulighet for skileik og andre aktiviteter - samtidig som du står tett på løypa og den mest avgjørende bakken. På denne billetten vil du ikke få tilgang til resten av VM-området, men den vil være velegnet for familier.