Fra Rindal til Bindal! Nå vil vi ha dine innspill 🤩

Alle som er interessert i ski-VM inviteres med på åpne møter rundt om i Trøndelag. Vi skal fra Rindal til Bindal og Øst-Trøndelag for å få vite hvilke tanker, ønsker og ideer som finnes der ute for mesterskapet. Hvordan kan ski-VM samle og involvere hele regionen i både arrangementet og folkefesten? Hva ønsker dere å bidra med?

I mars skal Ski-VM Trondheim 2025 ut på turné i hele regionen:

Hva skal ski-VM være for deg?

Nå inviteres alle som gleder seg til et nytt VM på ski i Trondheim til et åpent møte. Der kommer VM-prosjektet til å presentere et første utkast på hva ski-VM skal være – og hva Ski-VM skal stå for. Deretter får du muligheten til å komme med dine innspill på hva du forventer at ski-VM skal gjøre for dere og det du bryr deg om. Og ikke minst – hvordan dere ønsker å bidra.

VM-prosjektets eiere Trondheim kommune, Norges Skiforbund og Sør-Trøndelag Skikrets har «skihøye» ambisjoner for hva mesterskapet skal gjøre regionen. Hvordan kan dere bruke ski-VM som en drivkraft for deres arbeid?

Som i 1997 skal VM på ski være et lokomotiv som hele regionen kan bruke for å utvikle seg. For å lykkes må alle med på laget.

Nå trengs ideer, drivkraft og gjennomføringsevne slik at hele regionen er med på å arrangere folkefesten vi i Trøndelag skal invitere hele Norge og verden med på!

«Skihøye» ambisjoner

Fra vi i VM-selskapet var på plass 1. desember har det vært jobbet med å utforske hva VM på ski i 2025 skal være for Trondheim, Trøndelag, Norge og verden.

Vi startet med å samle innsikt og erfaringer gjennom erfaringsutveksling med over 40 ulike aktører – fra næringslivet, skifamilien, idretten, kulturbransjen, VM på ski ’97, andre VM-arrangører av langrenn og andre idretter både i Norge og utlandet, og mange av de som har vært involvert i søknadsprosessen med å få VM på ski tilbake til Trondheim.

For det har vært gjort en enorm jobb av mange gjennom nesten 10 år for å få ski-VM tilbake til Trondheim. Derfor har også VM-prosjektets eiere – Trondheim kommune, Norges Skiforbund og Sør-Trøndelag Skikrets – «skihøye» ambisjoner for hva mesterskapet skal være.

Hele Trøndelag må ta mulighetene

Det er ikke VM-arrangørene alene som skal utnytte alle mulighetene som nå kommer. VM-selskapet skal være en samarbeidsarena, tilrettelegger og lettbeint partner. Men det er hele Trøndelag – med idretten, næringslivet og kommunene i spissen – som må bruke ski-VM som en katalysator for å få ting til å skje.

VM-prosjektet kan koordinere og administrere, men vi trenger at kreftene der ute griper mulighetene. Til å skape skiglede. Utvikle næringslivet. Utvikle regionen. Og ikke minst for å skape folkefest i hele Trøndelag.

Sees vi?


Spørsmål om turneen «Fra Bindal til Rindal»?

Ta kontakt med Kristin M. Stemland
Telefon: 930 34 542
E-post: kristin.m.stemland@trondheim2025.no


Om skribenten

Haakon Jensen

Leder for marked og merkevare i Ski-VM Trondheim 2025

1 kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: