VM-nettverket Spor – veien til 2025 for næringslivet

Publisert: 29. november 2022

Av: Ingvil Snøfugl

FALUN 2021-02-03  Sara Tigerström och Ulrika Back 
Foto: Ulf Palm  kod 71515

Den 12. desember inviteres næringslivet for å høre mulighetene rundt VM på ski og veien til 2025. Vi lanserer VM-nettverket “Spor” som skal bli næringslivets møteplass rundt VM på ski, for å samle en kraft som skal utgjøre en forskjell for regionen. Du vil bli inspirert av hva Falun gjorde i Ski-VM 2015 med sitt bedriftsnettverk Beyond Skiing – og hvilke planer de har framover mot sitt VM i 2027. Møtet arrangeres i samarbeid med Næringsalliansen i Trøndelag, Scandic og Coop.

Ski-VM Falun 2015 gjorde en enorm mobilisering regionalt, og brukte mesterskapet aktivt som en arena for å utvikle næringslivet. De samlet over 400 bedrifter i Falun-regionen i et konsept kalt «Beyond Skiing». Falun var også inspirasjonen da det i 2015 ble gjort et forprosjekt i regi av Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Sammen med Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Næringsalliansen i Trøndelag og Trondheim kommune starter vi opp igjen prosjektet for å samle næringslivet på vei mot 2025. Prosjektet er i startgropen, vi jobber for at dette skal skape et stort og viktig engasjement i regionens næringslivet. Målet er å utnytte mulighetene store mesterskap gir Trondheim, Trøndelag og Midt-Norge.

På dette temamøtet vil du bli inspirert av hva som ble gjort med Beyond Skiing i Falun 2015, og du vil få høre hva som er tenkt så langt rundt VM-nettverket Spor. På scenen skal vi diskutere hvordan vi ska muligheter næringslivet i Trøndelag har fram mot VM i 2025.

Deretter bretter vi opp ermene for å starte arbeidet. Det er bare sammen vi lykkes, og vi ønsker å ha med næringslivet helt fra starten til å utvikle VM-nettverket til å gi verdi langt utover to uker med folkefest og skirenn i Granåsen i mars 2025.

Velkommen!

Program

Kaffe og enkel servering kl. 09.00-09.30

Velkommen v/Tove Moe Dyrhaug, president Norges Skiforbund og Morten Wolden, kommunedirektør Trondheim kommune

Status fra Ski-VM 2025 v/Kristin M. Stemland, konstituert VM-sjef Trondheim 2025 og Åge Skinstad, påtroppende VM-sjef

Slik lyktes Falun 2015 med nettverket Beyond Skiing – og planer mot VM i 2027 v/Ulrika Back og Sara Tigerström, prosjektledere Ski-VM Falun 2027

Kaffepause og mingling

Lansering av VM-nettverket SPOR v/Haakon Jensen, leder for marked og merkevare, Trondheim 2025

Hvordan kan byen og regionens næringsliv gripe mulighetene rundt Ski-VM? Sofaprat med Ulrika Back (prosjektleder Ski-VM Falun 2027), Torbjørn Skei (adm. dir. COOP Midt-Norge), Kristin M. Stemland (konstituert VM-sjef Trondheim 2025) og Berit Rian (adm. dir Næringsforeningen i Trondheimsregionen)

Avsluttes kl. 11.30. For de som ønsker det er det mulig å bestille Scandic Nidelvens julelunsj rett etter arrangementet. (kr 475,- per person, betales på stedet)