3000 solgte billetter – bli med på festen

Publisert: 11. desember 2023

Av: Ingvil Snøfugl

Klæbo

Det er nå få dager igjen til prøve-VM i Granåsen. Her kommer nyttig informasjon om billetter, løyper, festivalområdet og transport.

Billettsalget er nå i ferd med å ta seg opp og vi i VM-organisasjonen merker at det kribler litt ekstra i magen. Vi gleder oss veldig til å ta imot verdens beste langrennsløpere i Granåsen. Den største stjernen av dem alle, håper det kommer masse publikum.

– Jeg tror det er litt typisk Trondheim at det selges mye på slutten. Nå krysser jeg fingre for at flest mulig tar turen, sier Johannes Høsflot Klæbo til Adresseavisen.

Også Didrik Tønseth ser fram til prøve-VM og håper folk tar turen til Granåsen.

– Jeg skjønner at folk har det travelt, men jeg skal love dem god underholdning, sier Tønseth.

Utøverne er nå på plass i Granåsen. Her er to av de norske jentene. Kristine Stavås Skistad og Maria Hartz Melling.

Utøverne er nå på plass i Granåsen. Kristine Stavås Skistad (tv) og Maria Hartz Melling smilte bredt før første økt i VM-anlegget tirsdag morgen. Foto: Ski-VM 2025

 

Billetter selges til hovedtribunen

De som ønsker storskjermer, underholdning og god sikt til oppløpet bør kjøpe billetter til hovedtribunen. Det er også mulig og veldig ønskelig om mange tar turen opp i marka for å heie fram utøverne.

Kjøp billetter til prøve-VM her

– Det er mulig å kjøpe billetter hele verdenscuphelga. Vi håper folk møter opp i god tid og koser seg fra tribunen eller i marka, sier billettsjef i Ski-VM 2025, Roar Munkvold.

Det vil også bli et attraktivt festivalområde på skiskytterstadion, bare et steinkast unna langrennsløypene. Der blir det et rikholdig utvalg av mat og drikke, aktiviteter for barn, samarbeidspartnere og underholdning fra scenen.

Les hele programmet med tider her

 

Shuttle fra Dronningens gate

Vi har lagt til rette for at det skal være enkelt å ta seg til Granåsen hele verdenscuphelga. Linje 23 kjører med ekstra kapasitet på fredag, og på lørdag og søndag er det satt opp shuttlebuss som går kontinuerlig fra Dronningens gate. Det vil ikke være mulig å parkere privatbil i Granåsen og vi oppfordrer folk som bor nært Granåsen å gå til og fra.

– Det blir enkelt å komme seg til Granåsen under prøve-VM og det blir like enkelt under selve ski-VM i 2025. Arrangementet blir en viktig logistikkøvelse for oss og vi håper og tror at folk vil oppleve at transporten vil fungere bra, sier VM-sjef Åge Skinstad.

Det er et variert program under prøve-VM med sprint fredag, skiathlon lørdag og 10 kilometer intervallstart søndag. Utøverne vil gå de samme løypene og samme distansene under ski-VM i 2025 og dermed blir WC-helga i Trondheim ekstra viktig for utøverne.

– Jeg gleder meg veldig til prøve-VM. Dette blir årets høydepunkt, sier Jan Thomas Jenssen, årets nye stjerneskudd.

Les all publikumsinfo på våre nettsider

Det blir en mildere værtype under prøve-VM. Det er usikkert hvor mye nedbør det vil komme, men mye tyder på noe sludd og regn. Publikum som kjøper billett, vil stå under tak. Slik sett oppfordrer vi flest mulig til å kjøpe billetter og få en fantastisk spennende og artig helg på kjøpet. Velkommen til Granåsen og prøve-VM.