Publikum

Ønsker du å oppleve langrennseliten på nært hold? Her finner du nyttig informasjon til deg som ønsker å være publikum under verdenscuprennene i Granåsen.

Foto: Trevor Schick

Hvor?

Verdenscupkonkurransene foregår i Granåsen i perioden fredag 15. desember til søndag 17. desember. Det er mulig å kjøpe billetter til skistadion med storskjermer, topp internasjonal speakertjenester og nærhet til målgang, skibytter og spennende dueller. Det er også mulig å se løpene gratis i marka.

Foto: Trevor Schick

Transport

Det vil bli et forsterket rutetilbud til Granåsen i forbindelse med verdenscuphelgen. Kjøp av bussbilletter vil skje på vanlig måte gjennom AtBs billettsystem. Mer detaljert informasjon kommer.

Det vil ikke være mulig å kjøre privatbil til Granåsen. Vi vil oppfordre folk som bor i nærheten til å gå på ski eller på beina til skiarenaen.

Langrenn illustrasjonsbilde
(C) Fotograf Göran Strand

Hva skjer?

På arena blir det aktiviteter for barn på fredag 15. desember, Barnas mini-VM lørdag 16. desember, salg av mat og drikke, informasjon om Ski-VM 2025 og stander fra samarbeidspartnere. Men alt handler selvfølgelig mest om det som skjer i skisporet og den beste opplevelsen får du inne på skistadion ved målstreken. Når utøverne er ute i løypene kan du følge med live på storskjerm.