Publikum

Ønsker du å oppleve langrennseliten på nært hold? Her finner du nyttig informasjon til deg som ønsker å være publikum under verdenscuprennene i Granåsen.

Folkefesten starter nå!

Verdenscupkonkurransene foregår i Granåsen i perioden fredag 15. desember til søndag 17. desember. Det er mulig å kjøpe billetter til skistadion med storskjermer, topp internasjonal speakertjenester og nærhet til målgang, skibytter og spennende dueller. Det er også mulig å se løpene gratis i marka.

(C) Fotograf Göran Strand
Frame 64

Dette skjer i Granåsen

Det blir aktiviteter for barn i festivalområdet, salg av mat og drikke,  stander med samarbeidspartnere og ikke minst salg av VM-effekter. Men alt handler selvfølgelig mest om det som skjer i skisporet og den beste opplevelsen får du inne på skistadion ved målstreken. Når utøverne er ute i løypene kan du følge med live på storskjerm.

Transport

Det vil bli et forsterket rutetilbud til Granåsen i forbindelse med verdenscuphelgen. Kjøp av bussbilletter vil skje på vanlig måte gjennom AtBs billettsystem. Last ned AtBs mobilapp  for å se rutetider og for enkel billettbetaling.

Det vil ikke være mulig å kjøre privatbil til Granåsen. Vi vil oppfordre folk som bor i nærheten til å gå på ski eller på beina til skiarenaen.

De som kommer langveisfra, kan parkere på Ikea Trondheim eller Leinstrand samfunnshus og deretter ta bussen inn til sentrum.

Lørdag og søndag 16. og 17. desember

Til Granåsen: Det er satt opp shuttlebusser hvert 10 minutt fra Dronningens gate i perioden 09.00-10.30. Rennstart er klokka 11:10. Merk at linje 23 har en annen rute i helger enn på hverdager.

Fra Granåsen: Det er satt opp shuttlebusser hvert 5 minutt i perioden 14:15 til 15:30 fra holdeplassen Granåsen VM-anlegg i retning Tonstad med endestasjon Dronningens gate i Trondheim sentrum.

Merk at ekstraavganger ikke står i rutetabellen.

De som kommer langveis fra, kan parkere privatbilen på Leinstrand samfunnshus eller Ikea Leangen og ta bussen derfra.

Vi har lagt til rette for at det skal være enkelt å ta seg til Granåsen hele verdenscuphelga. Linje 23 kjører med ekstra kapasitet på fredag, og på lørdag og søndag er det satt opp shuttlebuss som går kontinuerlig fra Dronningens gate.
Vi har lagt til rette for at det skal være enkelt å ta seg til Granåsen hele verdenscuphelga. Linje 23 kjører med ekstra kapasitet på fredag, og på lørdag og søndag er det satt opp shuttlebuss som går kontinuerlig fra Dronningens gate.

Tilgjengelighet

Vi jobber for å gjøre prøve-VM så tilgjengelig som mulig. For at du skal få en best mulig opplevelse, ber vi dere med særskilte behov ta kontakt med marianne.dahlhaug@trondheim2025.no i god tid før World Cup.

Arena
Vi har et tribuneområde på Toppidrettssenteret, som vil være tilpasset. Her er det HC-toalett like i nærheten. Toalettområdet i mat- og drikkeområdet har også et eget HC-toalett.

Ledsager
Vi godtar ledsagerbevis. Ledsagerbillett bestilles sammen med vanlige billetter på Ticketmaster sine sider. Gyldig ledsagerbevis må medbringes ved billettsjekk.

Parkering
Vi har svært begrenset med parkeringsplasser i Granåsen. Har du et parkeringsbehov, ber vi deg ta kontakt.

Illustrasjon: Asplan Viak

7_Oversiktsbilde_FLAT