Trondheim Parkering AS blir Grunnlegger i Spor

Publisert: 16. februar 2024

Av: Ingvil Snøfugl

trondheim_parkering

Trondheim Parkering AS gleder seg til tiårets største folkefest i Norge og ønsker å bruke Spor-nettverket til å bli mer synlig ut mot næringslivet.

Parkeringsselskapet går inn på øverste nivå i Ski-VM 2025 sitt offisielle næringslivsnettverk, Spor. De ønsker å bruke nettverket til å skape gode relasjoner eksternt, samt bygge engasjement internt.

– Ski-VM er et stort arrangement og det er veldig spennende å være med som Grunnlegger. Spor gir oss gode muligheter til å bygge et større nettverk, og bli enda mer synlige i næringslivet. Vi gleder oss til å bidra både under ski-VM og arrangementene på veien til mesterskapet, sier Laila Solheim, salgs- og markedssjef i Trondheim Parkering AS.

Les mer om de ulike medlemsnivåene i Spor 

VM-organisasjonen er veldig fornøyd med å få med Trondheim Parkering AS på laget.

Viktig støttespiller for VM-selskapet

– Det er fantastisk at Trondheim Parkering AS går inn som Grunnlegger i Spor. De vil være en viktig støttespiller for å realisere arrangementene både på vei mot 2025 og ikke minst under med sine arealer. Det er kun gjennom slike samarbeid at vi lykkes med å gjøre ski-VM så stort og bra som vi bare har muligheten til i Trondheim, Trøndelag og Norge, sier Haakon Jensen, markedssjef i Ski-VM 2025.

Trondheim Parkering AS har allerede bidratt inn i VM gjennom to arrangement: Verdenscup i langrenn i desember 2023 og Continental Cup i kombinert i januar 2024. Neste steg blir Raw Air 12.-13. mars og verdenscupfinalen i kombinert 16.-17. mars. Selskapet bidrar både med rådgiving rundt logistikk, samt parkeringsplasser i byen til VM-organisasjonen og ulike delegasjoner. Det store høydepunktet blir likevel VM i februar/mars 2025.

– Vi har store forventninger til VM. Vi var med i 97 og det var bare helt fantastisk, sier Solheim.

God fremkommelighet er avgjørende

Et annet aspekt som mange ansatte gleder seg til, er selve jobben under mesterskapet når det er masse som skjer og viktige oppgaver som må løses.

– Våre ansatte liker at det skjer ting i byen. De skjønner at det blir kamp om parkeringsplassene under VM og er allerede i gang med organiseringen sammen med teamet i ski-VM. Det er mange historier fortsatt fra ski-VM i 1997 og andre store arrangement i byen, smiler Stian Thorgaard, daglig leder i Trondheim Parkering AS.

De gleder seg til å bidra med logistikken rundt mesterskapet og skifesten i Trondheim.

– Det er viktig at vi er til stede for å tilrettelegge fremkommelighet for både utøvere og VM-organisasjonen. Gjennom Spor får vi synliggjort den jobben vi gjør til mange i næringslivet. Det ser vi veldig fram til, oppsummerer Gørill Svingen, Key Account Manager i Trondheim Parkering AS.