VM-løyper

Oppdag flere spennende turmål i Trøndelag gjennom VM-løypene. Sammen vil vi inspirere flere mer utendørsaktivitet, og skape fellesskap på tvers av kommunegrensene.

Oppdag Trøndelag gjennom VM-løypene!

Ta tilbake søndagsturen! Alle kommuner i Trøndelag velger ut sin VM-løype – en lavterskelløype som er sentrumsnær, mellom 3-7 kilometer lang, og med praktisk parkeringsmulighet i nærheten av startpunktet. Løypene varierer i vanskelighetsgrad, slik at alle kan finne noe som passer for dem. I tillegg finnes det alternativer tilrettelagt for rullestolbrukere.

VM-løypene blir samlet i vår registreringsløsning kalt Trimpoeng. Under konkurransen "Bli med AktiVM på tur" får du tilgang til alle VM-løypene, komplett med kart, bilder, veibeskrivelser, turbeskrivelser og kontaktinformasjon til ambassadøren for hver løype. For å registrere poeng må du opprette en brukerprofil.

Utforsk Trøndelags fantastiske turmuligheter og bli inspirert til å delta i konkurransen!

VM-løyper i Trøndelag. AktiVM.
VM-løyper i Trøndelag. AktiVM.

Om konkurransen 🏆

For å delta, finner du QR-koden ved startpunktet, som kobler deg direkte til konkurransen. Her finner du all nødvendig informasjon for turen. Ved målpunktet vil du bruke en annen QR-kode for å registrere din deltakelse og tjene 1 poeng for hver tur.

Når du registrerer deg, oppgir du hjemkommunen din, slik at vi kan få en oversikt over deltakernes geografiske spredning. Dette gir oss muligheten til å tilrettelegge for spennende konkurranser og kampanjer på tvers av kommunene. Vår hovedfokus er på mestring, turglede og fellesskap – uansett hvor du kommer fra.

Lurer du på noe? 🫶🏼

Hver VM-løype har en dedikert lokal ambassadør som gjerne besvarer spørsmål om sin løype. Du finner kontaktinformasjonen deres i turmålsoversikten.

Utforsk, oppdag og nyt Trøndelags vakre natur med VM-løyper – vi gleder oss til å ha deg med på tur!

Historier

Åpnet Trondheims første VM-løype

28. mai 2024
Av: Ingvil Snøfugl

Vakker sang, strålende solskinn og mange spreke folk møtte opp da Trondheims første VM-løype ble åpnet på Tempe.

Les mer...

Hekta på VM-løypa

24. mai 2024
Av: Ingvil Snøfugl

Monica Rimolsrønning går tur i VM-løypene hver eneste dag. De vakre turene rundt om i Trøndelag har også fått fart på konkurranseinstinktet.

Les mer...

Ungdommer merket VM-løypa i Leksvik

29. april 2024
Av: Ingvil Snøfugl

Med traktor og firhjulinger møtte en gjeng med ungdommer fra Testmann Minne skole opp for å hjelpe til å rydde og merke VM-løypa i Leksvik.

Les mer...

Berit og Ove Aunli blir VM-ambassadører

15. april 2024
Av: Ingvil Snøfugl

Skistjernene Berit og Ove Aunli har fått ei VM-løype oppkalt etter seg på hjemplassen Kyrksæterøra.

Les mer...

Kontaktperson

Hilde Martinsen