Rekordstor interesse for Toppidrettsveka

Aure 20210826. Maja Dahlqvist avgjorde finalen på sprinten i spurten under Toppidrettsveka. Foto: Claes-Tommy Herland/Norges Skiforbund / NTB

Interessen for Toppidrettsveka blant norske og internasjonale skistjerner er rekordstor. Mange ønsker å trene og konkurrere i VM-løypene, noe Daniel Myrmæl Helgestad synes er superpositivt.

Les mer

For et engasjement og stemning

Hele 350 ski-VM entusiaster deltok på det åpne informasjonsmøtet på Scandic Lerkendal nylig. Det kom folk fra hele landet som vil oppleve VM-stemningen igjen.

Les mer

– Langrenn bør lære av Formel 1

5 studenter som står foran NTNU.

Studenter fra NTNU har kommet opp med flere spennende ideer for hvordan langrenns-sendingene bør utvikle seg for å gjøre dem mer attraktive for yngre seere. NRK har møtt studentene og lover…

Les mer

Ski-VM blir plastsmart 

Ski-VM 2025 har fått støtte fra Trøndelag fylkeskommune, som skal brukes til å redusere plastbruken på tiårets største idrettsarrangement.  

Les mer

Slik blir VM i Trondheim

Nå er VM-programmet for ski-VM 2025 vedtatt av Det internasjonale skiforbundet (FIS). Skipresident Tove Moe Dyrhaug kaller programmet det mest spennende og innholdsrike noensinne.

Les mer

Olavshallen første Spor-medlem

Ann Elisabeth Wedø er både stolt og glad over at Olavshallen ble første medlem i Spor. Hun er overbevist om at kultur blir en suksessfaktor for å skape tidenes folkefest.

Les mer